Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της 8χρονης Αλεξίας

Σε βαθιά καταστολή συνεχίζει να νοσηλεύεται η 8χρονη Αλέξία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλαΐα Κυριακού».

Η 8χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης βολίδας όπλου ενδοκρανιακά πριν από τρεις ημέρες, καθώς είχε τραυματιστεί σοβαρά από «αδέσποτη» σφαίρα στο κεφάλι, την Κυριακή του Πάσχα, στις Θεσπιές της Θήβας.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η μικρή Αλεξίαπαραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή για την αντιμετώπιση μετατραυματικού / μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος.

Η κατάσταση της ασθενούς είναι σταθερή, ωστόσο η μετεγχειρητική της πορεία εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα.

Διαβάστε το ιατρικό ανακοινωθέν:

«Η ασθενής διανύει το 4ο μετεγχειρητικό 24ωρο μετά από χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης βολίδας όπλου ενδοκρανιακά. Παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή για την αντιμετώπιση μετατραυματικού/μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος. Η κατάσταση της ασθενούς είναι σταθερή, ωστόσο η μετεγχειρητική της πορεία εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: