«Το Ταίρι Ξέρει»: Πρεμιέρα στον ANT1 τη Δευτέρα 9 Ιουλίου (trailers)

Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι για ζευγάρια, «Το Ταίρι Ξέρει», με παρουσιαστή τον δημοφιλή showman Τόνι Σφήνο,  κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 20.45 και θα προβάλλεται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21.00, στον ΑΝΤ1…

Το «ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ» είναι ένα ψυχαγωγικό show για όλη την οικογένεια, στο οποίο συμμετέχουν ζευγάρια, που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον… Το πόσο καλά γνωρίζονται όμως, θα πρέπει να το αποδείξουν μέσα από τις προβλέψεις και τις δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται. Εκεί  λοιπόν «σφηνώνει» ο ανυπέρβλητος Τόνις…!
O ανατρεπτικός performer που τάραξε τα νερά της showbiz με την έντονη προσωπικότητά του, τώρα για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιαστή έρχεται για να μπει κυριολεκτικά στη ζωή των ζευγαριών! Ο ρόλος του; Καθοριστικός! Με το δικό του μοναδικό τρόπο, ο Τόνις θα  βρίσκεται δίπλα και στο ταίρι που δεν ξέρει αλλά και στο ταίρι, που περίμενε το ταίρι του να ήξερε καλύτερα!
Απίστευτο γέλιο βγάζουν σε κάθε επεισόδιο οι ευφάνταστες δοκιμασίες παιχνιδιών στις οποίες υποβάλλονται τα ζευγάρια!

Τα  παιχνίδια χωρίζονται σε 5 γύρους. Στους 4 πρώτους, οι συμμετέχοντες συλλέγουν πόντους, ενώ στον τελικό γύρο προκύπτει και το νικητήριο ζευγάρι του επεισοδίου. Πιο συγκεκριμένα:

Στους 2 πρώτους γύρους, οι γυναίκες κάθονται σε ένα τραπέζι και οι άνδρες σε ένα γυάλινο ηχομονωτικό θάλαμο, όπου ακούν τις προβλέψεις που κάνουν για εκείνους τα ταίρια τους, χωρίς οι γυναίκες όμως να βλέπουν και να ακούν τις αντιδράσεις τους, εκείνη τη στιγμή. Όταν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, οι άνδρες θα πρέπει να ανταποκριθούν σε αυτές τις προβλέψεις με ακρίβεια,  προκειμένου να κερδίσουν.

Στους επόμενους 2 γύρους, οι όροι αντιστρέφονται και οι γυναίκες μπαίνουν στο θάλαμο, ενώ οι άνδρες κάνουν τις προβλέψεις. Τα δύο ζευγάρια με τους περισσότερους πόντους προκρίνονται στον τελικό γύρο, όπου πλέον λειτουργούν ομαδικά, για να ανακηρυχθεί ο νικητής του επεισοδίου.
Τα ζευγάρια που κερδίζουν, έρχονται αντιμέτωπα στο Μεγάλο Τελικό της εβδομάδας,  όπου ο νικητής κερδίζει ένα αυτοκίνητο!
ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ! (‘Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;) Έρχεται στο νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 20.45…

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: