«Το Ταίρι Ξέρει»: Επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα ο Τόνι Σφήνος (trailer)

«Το Ταίρι Ξέρει»: Από το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 17:30, το απόλυτο τηλεπαιχνίδι για ζευγάρια θα συνεχίσει να υποβάλλει σε δοκιμασίες ζευγάρια, που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον…

Το ψυχαγωγικό show, που κράτησε συντροφιά και διασκέδασε όλη την οικογένεια το καλοκαίρι, συνεχίζει στον ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα στις 17:30 με παρουσιαστή τον δημοφιλή showman, Τόνι Σφήνο!
Σε κάθε επεισόδιο τέσσερα ζευγάρια θα υποβάλλονται σε ευφάνταστες δοκιμασίες παιχνιδιών. Τα  παιχνίδια χωρίζονται σε τέσσερις γύρους στους οποίους οι συμμετέχοντες θα συλλέγουν πόντους. Μόλις ολοκληρωθούν  οι τρεις πρώτοι γύροι προκύπτει το πρώτο ζευγάρι που θα παίξει στον μεγάλο τελικό της ημέρας. Στον τέταρτο γύρο θα παίζουν τα τρία εναπομείναντα ζευγάρια για να προκύψει το δεύτερο ζευγάρι του τελικού.  Στον μεγάλο τελικό κάθε επεισοδίου τα δύο αντιμέτωπα ζευγάρια θα διεκδικούν ένα αυτοκίνητο ή ένα scouter. 
Ο ανατρεπτικός performer, που τάραξε τα νερά της showbiz με την έντονη προσωπικότητά του, Τόνι Σφήνος, θα βρίσκεται δίπλα σε κάθε ταίρι που ξέρει ή και σε κάθε ταίρι που θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα!
Το Ταίρι Ξέρει! (Ή μήπως όχι;): Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 17:30, στον ANT1…

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: