Το T-6A «Δαίδαλος στο ΚΑΒΑΛΑ AIR SHOW» ( video)

H Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A «Δαίδαλος» αποτελεί ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που σκοπό έχει την διάδοση και την καλλιέργεια της αεροπορικής ιδέας στην Ελληνική κοινωνία και την ανύψωση του ηθικού των ανθρώπων των Ενόπλων Δυνάμεων …Ενώ παράλληλα, προβάλλει το έργο των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας στο ευρύ κοινό.

Το αεροσκάφος που χρησιμοποιείται για την εκτέλεση των αεροπορικών επιδείξεων είναι το εκπαιδευτικό αεροσκάφος T-6A Texan II.

Για την επιτυχία και την ασφάλεια της κάθε αεροπορικής επίδειξης της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους T-6A απαιτείται η αρμονική συνεργασία ενός αριθμού ανθρώπων. Αυτοί είναι:


Ο Αξιωματικός Παρατηρητής Ασφαλείας Πτήσεων-Εδάφους, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον συνεχή έλεγχο ασφαλούς εκτέλεσης του πτητικού προγράμματος, της τήρησης των περιορισμών ύψους πτήσης ενώ έχει την δικαιοδοσία να επεμβαίνει και να διατάσσει τη διακοπή των ελιγμών αν κρίνει ότι κάτι δεν εκτελείται σωστά.
Ο Αξιωματικός Αφηγητής, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την περιγραφή, επεξήγηση και τον σχολιασμό των ελιγμών που εκτελούνται στο κοινό.
Οι Τεχνικοί Υποστήριξης και προετοιμασίας του Αεροσκάφους

Τ-6 ΚΑΒΑΛΑ AIR SHOW from Hellenic Air Force on Vimeo.

Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: