Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Λουκ Πέρι για τον θάνατο του

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο Λουκ Πέρι και κανείς δε μπορεί να το πιστέψει. Τα μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένειά του, αλλά και τα μηνύματα αγάπης για το «Ντίλαν» από το Beverly Hills 90210 από διάσημους και μη, έχουν κατακλύσει τα social media.

Και όλα είναι συγκινητικά. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη συγκίνηση, είναι της μοναχοκόρης του, Σόφι. Η 18χρονη ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία με τον μπαμπά της και τη συνόδευσε με ευχαριστίες προς όλο τον κόσμο για την αγάπη που δείχνει τις τελευταίες ώρες, προς τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή, αλλά και στην οικογένειά της.

«Πολλά συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα στη ζωή μου. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Κατάφερα να γυρίσω από το Malawi ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε να είμαι με την οικογένειά μου. Τις τελευταίες 24 ώρες έχω λάβει απέραντη δόση αγάπης και υποστήριξης. Δεν μπορώ να απαντήσω προσωπικά σε κάθε ένα από τα εκατοντάδες μηνύματα  αλλά τα βλέπω και σας εκτιμώ για την θετικότητα που στέλνετε στην οικογένειά μου και σε μένα. Δεν είμαι σίγουρη τι πρέπει να πω ή να γράψω σε μια τέτοια κατάσταση, δεν είναι κάτι που κάνεις ένα μάθημα για να ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις, ειδικά όταν είσαι στο μάτι του κοινού. Απλά κρατήστε ότι είμαι ευγνώμων για την αγάπη. Είμαι ευγνώμων απλά και ήρεμα», ήταν το μήνυμα της.

Η Σόφι Πέρι είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και κατά καιρούς ανέβαζε κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram. Ο Λουκ Πέρι από το γάμο του με την Μίνι Σαρπ, με την οποία υπήρξαν παντρεμένοι από το 1993 μέχρι το 2003 είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Τζακ που είναι επαγγελματία παλαιστής και την Σόφι.

(?)

Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: