Το σχόλιο της ρωσικής πρεσβείας για τα περί εμπλοκής της χώρας στις έρευνες για την πτώση του ελικοπτέρου


Τα συλλυπητήρια της στους συγγενείς και φίλους του Έλληνα πιλότου που έχασε τη ζωή του μαζί με τους δύο Ρώσους επιβάτες του ελικοπτέρου που συνετρίβη κοντά στον Πόρο, εκφράζει η πρεσβεία της Ρωσίας στην Ελλάδα.

Σε δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ρωσική πρεσβεία εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες της στις ελληνικές αρχές για την άμεση κινητοποίηση και την αποτελεσματική επιχείρηση έρευνας. Ως προς την έρευνα των αιτιών της τραγωδίας σημειώνει ότι αυτή διεξάγεται από την ελληνική πλευρά καθώς και ότι δεν υπάρχει αίτημα από τη Ρωσία για συμμετοχή στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Αναλυτικά η δήλωση του γραφείου Τύπου της πρεσβείας της Ρωσίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για τη συντριβή του ελικοπτέρου στον Πόρο:

«Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους συγγενείς και φίλους του Έλληνα πιλότου που έχασε τη ζωή του μαζί με δύο Ρώσους επιβάτες του ελικοπτέρου που συνετρίβη κοντά στον Πόρο. Ευχαριστούμε τις ελληνικές αρχές για την άμεση κινητοποίηση και την αποτελεσματική επιχείρηση έρευνας, ως αποτέλεσμα της οποίας ανασύρθηκαν και οι τρεις επιβαίνοντες νεκροί. Σε ό,τι αφορά την έρευνα των αιτιών της τραγωδίας, αυτή διεξάγεται από την ελληνική πλευρά. Τα δημοσιεύματα περί δήθεν ρωσικού αιτήματος συμμετοχής στη διερεύνηση της υπόθεσης αποτελούν παραπληροφόρηση».

Πολιτική

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: