Το σχόλιο Μητσοτάκη σε Φίλη για τη μάσκα και τις ευπαθείς ομάδες

Μια αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Νίκο Φίλη αποτέλεσε θέμα συζήτησης στη Βουλή. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για τον προϋπολογισμό.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε τον κ. Φίλη και τον διαβεβαίωσε ότι δεν είχε πρόθεση να τον προσβάλει με την αναφορά στο πρόσωπό του, όταν του είπε «παρακαλώ, φορέστε τη μάσκα σας είστε και ευπαθής. Ανησυχώ για σας…».

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι οι κ.κ. Μητσοτάκης και Φίλης είχαν ένα σύντομο διάλογο έξω από το γραφείο του πρωθυπουργού για τις ευπαθείς ομάδες και τα ΑμεΑ.

«Δεν είναι προσωπικό το θέμα. Το θέμα είναι τι ήθος παράγει η ειρωνική αναφορά ενός πρωθυπουργού, από το βήμα της Βουλής, για τις ευπαθείς ομάδες», ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Σύμφωνα με τον κ. Φίλη, ο πρωθυπουργός τον διαβεβαίωσε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να τον προσβάλει και του είπε ότι εάν παρεξηγήθηκε του ζητά συγνώμη.

Πολιτική

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: