Το Suzuki IGNIS στα βραβεία «What Car?» 2022 αναδείχθηκε νικητής σε δύο κατηγορίες

Στην έρευνα που έκανε το περιοδικό «What Car?» συμμετείχαν 16.300 αναγνώστες αλλά και ιδιοκτήτες αυτοκινήτων 6 έως 15 ετών από 27 διαφορετικές μάρκες αυτοκινήτων.

Σε δύο από τις κατηγορίες στα Βραβεία για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022, το IGNIS Hybrid, αναδείχτηκε νικητής .

(α) Βραβείο “Best Buy”, ως η καλύτερη πρόταση αγοράς στην κατηγορία των μικρών SUV.

(β) Βραβείο “True MPG”, για την καλύτερη απόδοση καυσίμου και οικονομίας σε αυτοκινητόδρομους.

Την συνταγή της επιτυχίας συμπληρώνει το βραβείο που κέρδισε η μάρκα SUZUKI, η οποία κατέλαβε την 1η θέση στην έρευνα αξιοπιστίας που διεξήχθη από το εν λόγω περιοδικό.Το IGNIS κρίθηκε διεξοδικά από τη συντακτική ομάδα του γνωστού περιοδικού . Στην ανακοίνωση αναφέρουν:

«Το compact μέγεθος του μικρού SUV δεν λειτουργεί εις βάρος της πρακτικότητας του ενώ εντυπωσιάζει η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές επιδόσεις. Ο οδηγός του IGNIS οδηγεί άνετα, διατηρώντας παράλληλα την αίσθηση διασκέδασης…»

Το «What Car?» θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα περιοδικά αυτοκινήτου στο Ηνωμένο Βασίλειο, με παγκόσμια απήχηση.

Σίγουρα κάτι πρέπει να συνδέει τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου με το Ignis.Παρά το γεγονός ότι δεν κυκλοφορούν –τουλάχιστον στο Λονδίνο- αρκετά Ignis, οι Άγγλοι για 3ησυνεχόμενη χρονιά αποδίδουν το βραβείο “Best Buy” στο IGNIS . Η πρώτη φορά ήταν το 2020 , η 2η χρονιά το 2021 και η 3η χρονιά φέτος ενώ το “True MPG” για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από το 2019. Πάντως το μοντέλο αποδείχθηκε το οικονομικότερο και αποτελεσματικότερο μοντέλο της αγοράς, ανεξαρτήτως τιμής ή τύπου καυσίμου.

Τις διακρίσεις και την επιτυχία του μοντέλου επιβεβαιώνει και η πορεία του στην ελληνική αγορά. To Suzuki IGNIS -το μοναδικό Ultra Compact SUV- ξεχωρίζει για την οικονομική απόδοση, το design αλλά και την άνεση. Προσφέρει ευκολία οδήγησης χάρη στο συμπαγές αμάξωμα, την υψηλή θέση οδήγησης και εξαιρετικές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου χωρίς να χάνει το “fun to drive” χαρακτήρα του.

Το Suzuki IGNIS στα βραβεία «What Car?» 2022 αναδείχθηκε νικητής σε δύο κατηγορίες gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: