To summer look της Μαρέβα Μητσοτάκη στο Ηρώδειο και 5 φορές που οι εμφανίσεις της μας έμαθαν κάτι καινούργιο για το στιλ μας

«Έσκασε», λοιπόν, η Αφροαμερικανή Obama στον Λευκό Οίκο, άρχισε να φοράει τα custom made Jason Wu φορέματά της και τα J.Crew ζακέτες στις everyday εμφανίσεις της και ξαφνικά όλες οι Αμερικανίδες άρχισαν να της δίνουν σημασία. Το στιλ της πρώην Πρώτης Κυρίας της Αμερικής είναι ο λόγος που οι γυναίκες στην πολιτική και το στιλ τους απασχολούν πλέον τους experts της μόδας.

Διάβασε ακόμη:

Η τάση της «μόδας στην πολιτική» έχει επίδραση στις γυναίκες πολιτικούς και «Πρώτες Κυρίες» κι άλλων χωρών, και η δική μας Μαρέβα δεν αποτελεί εξαίρεση. Η , σύζυγος του πρωθυπουργού Κυριάκου, απασχολεί ήδη τα μέσα λόγω των chic εμφανίσεών της. Τι έχουμε καταλάβει για το στιλ της ως τώρα; Είναι κλασικό, έχει μια casual chic αισθητική, ενώ τα looks της έχουν συχνά αναφορές στη μόδα του ’70.

Δες ακόμη:

Τα λόγια μας επιβεβαιώνει και η χθεσινή της εμφάνιση στο Ηρώδειο. Η Μαρέβα Μητσοτάκη παρευρέθηκε στην παράσταση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής «Τραβιάτα» και έκανε την πιο chic καλοκαιρινή εμφάνιση.

Εμφανίστηκε φορώντας ένα κρεμ φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες και τα πιο κομψά, αρχαιοελληνικού ύφους δερμάτινα σανδάλια. Το χαλαρού ύφους summer look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι drop earrings, ενώ έπιασε τα μαλλιά της σε χαμηλή αλογοουρά.

ΝDP Photo Agency

Η όμορφη εμφάνιση αυτή της κ. Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη μας έκανε να αναλογιστούμε το στιλ της γενικότερα. Κοιτώντας τις πιο πρόσφατες, αλλά και πιο παλιές της εμφανίσεις συνειδητοποιήσαμε ότι συχνά τα looks της μας μαθαίνουν και από κάτι καινούργιο. Βρήκαμε, λοιπόν, τα αγαπημένα μας σύνολά της και τα μαθήματα styling που μας «έκανε» μέσα απ” αυτά.

Eurokinissi

Άλλη μια κομψή καλοκαιρινή εμφάνιση. Το φόρεμα που φόρεσε σε δείπνο στην Κύπρο ήταν το τέλειο μάξι φόρεμα κατάλληλο για την καλοκαιρινή σεζόν.

Τι μας έμαθε η εμφάνισή της: Οι γήινες αποχρώσεις, ειδικά το καλοκαίρι, είναι must. Θα αναδείξουν την ηλιοκαμένη επιδερμίδα μας, ενώ τα nude και καφέ χρώματα είναι πολύ κομψά.

NDP Photo Agency

Η Μαρέβα απέδειξε ότι είναι από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της χώρας, όταν φόρεσε μια λευκή πουκαμίσα και σατέν παντελόνα. Το glam look ολοκλήρωσε με μια animal print τσάντα και nude πέδιλα.

Τι μας έμαθε η εμφάνισή της: Φόρεσε ένα «statement piece» (βλ. σατέν παντελόνα) και θα μετατρέψεις το look σου από «απλό» σε ο εντυπωσιακό στο λεπτό.

NDP Photo Agency

Ένα μάξι φόρεμα σε bold απόχρωση είναι ένα ρούχο το οποίο οι Αμερικάνοι θα αποκαλούσαν «showstopper». Είναι εντυπωσιακό, μέσα στη σχετική απλότητά του, ενώ το «παιχνίδι» με το color-blocking και η λεπτομέρεια της δαντέλας προσφέρουν ένα ακόμη πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα στην εμφάνισή της.

Τι μας έμαθε η εμφάνισή της: Μη φοβάσαι να τεστάρεις έντονες αποχρώσεις στα ρούχα σου και μάλιστα να τις συνδυάσεις με εξίσου bold χρώματα (βλ. πράσινα πέδιλα της Μαρέβα).

Eurokinissi

Ένα κοστούμι είναι ένα ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα μιας γυναίκας και η Μαρέβα Μητσοτάκη το γνωρίζει αυτό καλά. Πρόσφερε μια διαχρονική εμφάνιση, όταν επέλεξε να φορέσει αυτό το λευκό κοστούμι στην ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού.

Τι μας έμαθε η εμφάνισή της: Η Μαρέβα μπορεί να μην μας έμαθε κάτι καινούργιο με την εμφάνισή της αυτή, αλλά μας υπενθύμισε τη σημαντικότητα των staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας, όπως είναι ένα μονόχρωμο κοστούμι. Πόσο μάλλον ένα crisp κοστούμι σαν αυτό που επέλεξε, το οποίο μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, αλλά και το κάθε κομμάτι μόνο του (μπορείς για π.χ. να φορέσεις το σακάκι ενός κοστουμιού με ένα t-shirt και τζιν παντελόνι).

NDP Photo Agency

Το casual chic ύφος της Μαρέβα που λέγαμε παραπάνω, είναι σε «full effect» σε αυτή της την εμφάνιση. Ένα κλασικό αλλά τόσο κομψό everyday look το οποίο στην εν λόγω περίπτωση, περιλαμβάνει ένα λευκό πουκάμισο και μια λαδί παντελόνα, είναι πάντα stylish. Σωστά ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα ζευγάρι nude πέδιλα.

Τι μας έμαθε η εμφάνισή της: Άλλο ένα staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας φόρεσε η κ. Μητσοτάκη η οποία μας επιβεβαιώνει πως ένα λευκό πουκάμισο είναι must και ταιριάζει με όλα. Πόσο μάλλον με μια υφασμάτινη παντελόνα.

Kεντρική φωτογραφία: ΝDP Photo Agency

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: