Το styling tip που θα δώσει classy ύφος στο outfit σου

Ουσιαστικά δεν πρόκειται για κάποιο καλά κρυμμένο στιλιστικό μυστικό. Απλά οι royal εμφανίσεις έχουν κάποιο υποτυπώδες πρωτόκολλο κι αυτό πολλές φορές μπορεί να γίνεται κουραστικό, αλλά έχει και τα θετικά του. Ένας τέτοιος άτυπος ενδυματολογικός κανόνας είναι ο συνδυασμός των pumps με το clutch. Αν το σκεφτείς, θα θυμηθείς ότι όλες οι κυρίες των βασιλικών οικογενειών στα επίσημα τους κρατούν clutches, τα οποία είναι στο ίδιο χρώμα με τις γόβες τους.

Αν και αυτός ο συνδυασμός είναι σχεδόν «απαγορευμένος» πια, σε κάποιες περιπτώσεις βοηθά αρκετά για ένα στιλάτο αποτέλεσμα, καθώς φαίνεται.

Μία χαρακτηριστική εμφάνιση της , όπου το clutch συνδυάζεται με τι γόβες και χαρίζει classy ύφος στο όμορφο φόρεμά της.

H της Ισπανίας, η οποία φημίζεται επίσης για την έμφυτη κομψότητά της, επιλέγει συχνά να συνδυάζει τα παπούτσια με το clutch στην ίδια ή σε πολύ κοντινή απόχρωση.

Ακόμα και η , που ξεφεύγει κάποιες φορές στιλιστικά από τους royal κανόνες, όταν επιλέγει να κρατήσει clutch, το συνδυάζει χρωματικά με τα παπούτσια.

Επίσης, όταν οι royal κυρίες επιλέγουν να μην κάνουν αυτό το matching, τότε ίσως έχεις παρατηρήσει ότι κυρίως για την τσάντα ή το clutch, χρησιμοποιούν χρώματα που υπάρχουν ήδη στο outfit τους.

Το κόκκινο του clutch συνδέεται με τις κόκκινες λεπτομέρειες του φορέματος.

Η Meghan Markle, η οποία τιμά τα μικρά hand bags από τα clutches, πολύ συχνά επιλέγει να διαφοροποιείται χρωματικά από τα παπούτσια της, ενώ φροντίζει να συνδέεται άψογα με το κυρίαρχο χρώμα του outfit της.

Το ζητούμενο είναι να κρατήσεις μία χρωματική ισορροπία στο outfit. Τουλάχιστον έτσι δείχνουν οι περισσότερες εμφανίσεις των αγαπημένων μας royal κυριών. Σε περίπτωση λοιπόν, που θες να πετύχεις ένα πολύ κομψό και επίσημο αποτέλεσμα, τότε ακολούθησε αυτό τον κανόνα και θα έχεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι για να είσαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Rick Rycroft, Pool

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: