Το στυλ της Kamala Harris οδηγεί σε μία νέα γενιά δυναμικής ένδυσης

Το στυλ της Kamala Harris οδηγεί σε μία νέα γενιά δυναμικής ένδυσης

Η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ χαράζει έναν δικό της στυλιστικό ορίζοντα.

Η σημερινή ημέρα έχει μία πολύ διαφορετική βαρύτητα από τις άλλες. Η Kamala Harris, η Αμερικανίδα πολιτικός και δικηγόρος που από το 2017 μέχρι το 2021 διετέλεσε ως γερουσιαστής στην California, θα ορκιστεί βάζοντας και την τελευταία σφραγίδα επισημοποίησης του τίτλου της πρώτης γυναίκας και, μάλιστα, αφροαμερικανικής και ασιατικής καταγωγής, που εκλέγεται στην καρέκλα της αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Με άλλα λόγια, όλος ο πλανήτης είναι συντονισμένος για ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της πολιτικής ιστορίας των τελευταίων ετών.

Σε μία περίσταση, όπως αυτή, τα ρούχα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να αναδείξουν πολλά περισσότερα από το προσωπικό στυλ. Ξέρουμε και από τις εμφανίσεις του παρελθόντος ότι ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να αποτελεί μήνυμα για τις προθέσεις και τον δρόμο που σκοπεύει να χαράξει ο εκάστοτε πολιτικός.

«Θα κάνει κάποιον υπαινιγμό για το μέρος της ανατροφής της φορώντας έναν Ινδό (σ.σ. Ο τόπος γέννησης της εκλιπούσας μητέρας της) ή έναν μαύρο σχεδιαστή; Πρόκειται να φορέσει έναν σχεδιαστή που έχει ξαναφορέσει στο παρελθόν, όπως Altuzarra ή Michael Kors ή κάποιον απρόσμενο;», αναρωτήθηκε, σύμφωνα με το New York Post, η museum professional Vittoria Vignone, που καταγράφει τις εμφανίσεις της Kamala.

Κόντρα στα κλασικά προγνωστικά και στις vintage επιλογές οίκων μόδας, η αντιπρόεδρος επέλεξε έναν Αμερικανό σχεδιαστή, τον Christopher John Rogersδίνοντάς του και ένα μεγάλο βήμα προβολής σε μία ιδιαίτερα δυσμενή για την Αμερικανική μόδα περίοδο. Άλλωστε, από τότε που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά η υποψηφιότητά της από τον Joe Biden, η 56χρονη αντιπρόεδρος έχει δημιουργήσει μοναδικές εμφανίσεις.

Η αγάπη της για τα πανωφόρια, ειδικά αυτά σε ουδέτερους τόνους, είναι μη αμφισβητήσιμη. Οι συνδυασμοί με Manolo Blahnik ή μοντέρνες δερμάτινες μπότες ή ακόμα και με puffer jackets ή sneakers ορίζουν μία νέα εποχή στο γυναικείο πολιτικό στυλ. Η ιδιότητά των γυναικών ως εκλεγμένων πολιτικών υπάρξεων παύει να ταυτίζεται με αυστηρές, ενίοτε βαρετές γραμμές και οι μοντέρνοι τόνοι βρίσκουν τρόπο να συνδεθούν με το vintage δημιουργώντας ένα διαφορετικό στυλ από τις κομψές, μεν, στεγανές, δε, εμφανίσεις της Hilary Clinton και της Nancy Pelosi. Μακριά από τις αυστηρές επιταγές του παρελθόντος.

Το gen X στυλ της Kamala ορίζει τον δικό του δρόμο στον κόσμο της μόδας. Ενημερωμένο, πρακτικό, αποτελεσματικό, δυναμικό.

Επισκέψου την παρακάτω gallery για να δεις μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις της.

 Σήμερα όλες οι Influencers φοράνε αυτό το παλτό που κοστίζει μόνο 38 Ευρώ

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: