Το στυλ εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα είναι ό,τι πιο cozy θα δεις αυτόν τον χειμώνα

Το στυλ εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα είναι ό,τι πιο cozy θα δεις αυτόν τον χειμώνα

Η μέλλουσα μαμά είναι πιο όμορφη και κομψή από ποτέ.

Ήταν αρχές Δεκεμβρίου όταν μια πολύ ευχάριστη είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Η Χριστίνα Μπόμπα και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, ανακοίνωσαν στο Instagram πως η οικογένειά τους πρόκειται να μεγαλώσει άμεσα. Η όμορφη influencer θα φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο τους καρπούς του έρωτά τους αφού κυοφορεί δίδυμα. Η Χριστίνα είναι από τις πιο γλυκές παρουσίες της showbiz ενώ διαθέτει το δικό της κοινό στα social media όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια.

Η εντυπωσιακή καστανή αποτελεί συχνά έμπνευση για εμάς σε θέματα στυλ αφού τα looks της είναι όλα προσεγμένα και πολύ εντυπωσιακά. Αυτή την περίοδο η αγαπητή influencer παραδίδει μαθήματα maternity style μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Οι τελευταίες αναρτήσεις της δίνουν ιδέες και έμπνευση στις μέλλουσες μανούλες που δεν ξέρουν τι να φορέσουν.

Στην καθημερινότητά της η Χριστίνα Μπόμπα επιλέγει άνετα, comfy ρούχα όπως φόρμες, κολάν και διάφορα πλεκτά. Η κοιλιά της μεγαλώνει άλλωστε οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να νιώθει όμορφα και άνετα μέσα σε αυτά που διαλέγει να φορέσει. Εμείς βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα outfits της από την στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέχρι και σήμερα.

 Τα 8 μεγαλύτερα fashion trends του 2021 τα έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά από τα maternity looks της Χριστίνας Μπόμπα που εμείς ξεχωρίσαμε.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: