Το Squid Game πάει για δεύτερη και τρίτη σεζόν

Ο δημιουργός της σειράς που έσπασε τα ταμεία αποκάλυψε ότι συζητά με το Netflix για τους δύο επόμενους κύκλους – Σύντομα οι αποφάσεις

«Έσπασε ταμεία», έγινε αγαπημένη σειρά πολλών τηλεθεατών ανά τον κόσμο, την εκθείασαν οι κριτικοί και τώρα ο δημιουργός της συζητά τα μελλοντικά του σχέδια.

Ο λόγος για το Squid Game (Παιχνίδι του Καλαμαριού) που κατέρριψε κάθε ρεκόρ όταν έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο Netflix, με νέο ρεκόρ τηλεθέασης πρωτοεμφανιζόμενης σειράς, που ξεπέρασε το προηγούμενο ρεκόρ του «Bridgerton».

Τώρα το Squid Game «ετοιμάζεται» να επιστρέψει με περισσότερες σεζόν στο Netflix, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον κορεατικό τηλεοπτικό σταθμό KBS, ο δημιουργός της σειράς Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ.

Ο Χουάνγκ συνομιλεί με την πλατφόρμα για το μέλλον της σειράς. «Είμαι σε συνομιλίες με το Netflix για την διάρκεια της 2ης καθώς και της 3ης σεζόν» και πρόσθεσε πως οι αποφάσεις θα παρθούν σύντομα.

«Είναι αλήθεια ότι συζητάμε για μια μεγάλη προοπτική δυνατοτήτων για το Squid Game, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής μιας 3ης σεζόν, αλλά τίποτα δεν έχει ακόμη αποφασιστεί οριστικά», ανέφερε το Netflix.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: