Το σώμα μου μούδιασε εντελώς”: Γυναίκα μάζεψε χαρτονόμισμα από το δρόμο και κόντεψε να χάσει τη ζωή της

Μία τρομακτική περιπέτεια έζησε μία γυναίκα από το Κεντάκι των ΗΠΑ. Η ίδια νόμιζε πως στάθηκε τυχερή όταν βρήκε στο δρόμο ένα χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου στο έδαφος. Αντίθετα όμως, η Ρενέ Πάρσον, κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ρενέ μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά της με το αυτοκίνητό τους, σταμάτησαν σε ένα κατάστημα McDonald’s στο Νάσβιλ για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα.

«Σταματήσαμε στα McDonald’s και ενώ είχα το τριών μηνών μωρό στην αγκαλιά μου και περίμενα τον σύζυγό μου για να πάω στην τουαλέτα, είδα ένα χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου στο έδαφος. Δεν το πολυσκέφτηκα, έσκυψα και το πήρα. Κοιτώντας γύρω μου, σκέφτηκα να το δώσω σε ένα κοριτσάκι που είδα.

Εκείνη την ώρα όμως, ο άντρας μου βγήκε από την τουαλέτα και το έβαλα στην τσέπη μου, του έδωσα να κρατήσει το μωρό και μπήκα στην τουαλέτα. Έπλυνα τα χέρια μου, αλλά δεν τα στέγνωσα. Βγήκα και άρχισα να περπατάω προς το αυτοκίνητο», διηγήθηκε η Ρενέ.

«Εν τω μεταξύ έβγαλα το δολάριο από την τσέπη μου και το έβαλα στην θήκη της πόρτας του αυτοκινήτου, λέγοντας στον σύζυγό μου πόσο τυχερή ήμουν που βρήκα ένα χαρτονόμισμα. Στη συνέχεια πήρα ένα μαντηλάκι για να σκουπίσω τα χέρια μου διότι θυμήθηκα ότι δεν πρέπει να μαζεύουμε χρήματα από το έδαφος, καθώς οι άνθρωποι τα βάζουν σε φαιντανύλη», συνέχισε να λέει η γυναίκα, ωστόσο λίγο αργότερα ξεκίνησε η περιπέτειά της.

”Δεν μπορούσα να αναπνεύσω”

«Ένιωσα σα να με χτύπησε ένας τόνος τούβλων. Ξαφνικά ένιωσα κάτι περίεργο στους ώμους και γρήγορα κατέβαινε σε όλο το σώμα μου. Είπα στον σύζυγό μου να με βοηθήσει. Του έπιασα το χέρι και μετά το σώμα μου μούδιασε εντελώς, μετά βίας μπορούσα να μιλήσω και να αναπνεύσω. Πάλευα να μην χάσω τις αισθήσεις μου καθώς ο σύζυγός μου ούρλιαζε και προσπαθούσε να πάρει τις πρώτες βοήθειες», πρόσθεσε η Ρενέ.

”Λιποθύμησα πριν φτάσουμε στο νοσοκομείο”

«Είχα λιποθυμήσει πριν φτάσουμε στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς όλοι ανταποκρίθηκαν γρήγορα. Χρειάστηκαν μερικές ώρες και κάποια φάρμακα, αλλά λίγο αργότερα άρχισα να νιώθω και πάλι κάπως φυσιολογικά. Όταν ήρθε ο αστυνομικός για την αναφορά μου είπε ότι ένα από τα δύο πράγματα είχαν συμβεί: είτε το χαρτονόμισμα έπεσε κατά λάθος και είχε χρησιμοποιηθεί για να κόψουν ή να αποθηκεύσουν ναρκωτικά, είτε το άφησαν σκόπιμα με την ουσία. Το μείγμα των βρεγμένων χεριών μου και το αλκοόλ από τα μαντηλάκια αναμειγμένα στον οργανισμό μου αυτό το φάρμακο θα μπορούσαν να μου κοστίσουν την ίδια μου τη ζωή. Ο Θεός έχει άλλα σχέδια για μένα, το σχέδιό του ήταν να μείνω εδώ», συμπλήρωσε.

Πηγή: enimerotiko.gr

Adblock test (?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: