Το Ράλι Κορίνθου επιστρέφει !!!

Μετά από 6 χρόνια απουσίας  το Ράλι Κορίνθου επιστρέφει στο Πρωτάθλημα  και η οργανωτική επιτροπή ετοιμάζει ένα αγώνα αντάξιο του ονόματος του. Για φέτος μετά από απόφαση των δύο σωματείων που  διοργανώνουν τον αγώνα, το Ράλι θα ονομαστεί «Ράλι Καίτη Κυρίτση» .

Η Α.Λ.Α.Κορινθίας & η Α.Λ.Α θέλουν να τιμήσουν έτσι την Καίτη Κυρίτση που ήταν από τους ιδρυτές της Λέσχης της Αθήνας αλλά και μέντορας για την Λέσχη της Κορίνθου. Άλλωστε η «Κυρία  Καίτη» , όπως όλοι την προσφωνούσαν  ήταν και αυτή που έκανε πράξη για πρώτη φορά την συνεργασία των 2 σωματείων το 2004 με το 8ο Ράλι Κορίνθου & 32ο Μαύρο Ρόδο, αγώνας που ουσιαστικά έβαλε τον αγώνα στο Πρωτάθλημα Ελλάδας για πρώτη φορά.

Το Ράλι Κ.Κυρίτση είναι ο 5ος αγώνας του 54ο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Χωμάτινων Ράλλυ 2018 ( Ράλι Κορίνθου) που έχει προκηρύξει η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ ενώ προσμετρά στο Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων & στο Κύπελλο Χώματος 2018 ( Ράλι Μαύρο Ρόδο) .

Στις 3-4 Νοεμβρίου η πόλη της Κορίνθου θα αποτελέσει για πάλι το κέντρο του αγώνα .Οι ειδικές διαδρομές του αγώνα θα είναι 2 στον αριθμό που θα γίνουν από 3 φορές για τον αγώνα του πρωταθλήματος και από 2 φορές για τον αγώνα του Κυπέλλου και τα Ιστορικά.

Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα δουλεύει για να παρουσιάσει έναν αγώνα προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής ,με έξυπνο σχεδιασμό πρωτοποριακό , οικονομικό , με εύκολες αναγνωρίσεις που πιστεύουμε θα ικανοποιήσει αγωνιζόμενους αλλά και θεατές .

Πληροφορίες :

www.rallykorinthou.gr

Το Ράλι Κορίνθου επιστρέφει !!! gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: