Το Queen.gr σε «ταξιδεύει» στις τέσσερις μητροπόλεις της μόδας

Το Queen.gr σε «ταξιδεύει» στις τέσσερις μητροπόλεις της μόδας

Ήρθε επιτέλους η ώρα για να ζήσουμε και το 2020 μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές στο χώρο της μόδας. Ο «Μήνας της Μόδας» ξεκινά και οι πασαρέλες των Fashion Weeks προετοιμάζονται πυρετωδώς για να μας δείξουν όλες τις διεθνείς τάσεις που θα βλέπουμε παντού τον επόμενο χειμώνα. Το Queen.gr, το Νο1 γυναικείο online περιοδικό, θα καλύψει για πρώτη φορά και τις τέσσερις Εβδομάδες Μόδας για τη σεζόν Fall/Winter 2020-2021.

Με day2day reviews από τα catwalks και κάλυψη από τα social media, οι αναγνώστριες του Queen.gr θα μπορούν να μαθαίνουν ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει στις παγκόσμιες πρωτεύουσες της μόδας. Συγκεκριμένα, το fashion team του Queen.gr θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη από 6-13 Φεβρουαρίου, στο Λονδίνο από 14-18 Φεβρουαρίου, στο Μιλάνο από 18-24 του ίδιου μήνα και στο Παρίσι από 24 Φεβρουαρίου ως 4 Μαρτίου για να μεταδίδει κάθε fashion show ξεχωριστά, να παρουσιάζει τις διάσημες κυρίες που θα κάθονται front row, αλλά και να αναλύει και να αποκωδικοποιεί όλα τα νέα fashion & beauty trends που παρουσιάζονται εκεί για πρώτη φορά.

Η Διευθύντρια του Queen.gr,  Δέσποινα Καμπούρη, η Fashion Editor, Διονυσία Καλαποθαράκου, η Beauty Editor, Χριστίνα Χρόνη, και οι Fashion Bloggers, Έβελυν Καζαντζόγλου και Άννα Πρέλεβιτς, ταξιδεύουν στις τέσσερις μητροπόλεις της μόδας και μεταφέρουν εικόνες, απόψεις και εμπειρίες από τα Fashion Weeks σε όλες τις αναγνώστριες, οι οποίες θα μπορέσουν για πρώτη φορά να ζήσουν την ultimate fashion εμπειρία σαν να είναι εκεί!

Οι απεσταλμένες δημοσιογράφοι και bloggers του Queen.gr, σε συνεργασία με την εταιρεία καλλυντικών Mac, θα παρακολουθήσουν από κοντά όλη την προετοιμασία των μοντέλων για διάσημους Οίκους Μόδας, όπως Prabal Gurung, Area, The Blonds, Chromat, Christian Cowan, Kim Shui, μεταφέροντας σε real time ό,τι συμβαίνει στα backstage των Fashion Shows. Οι μέρες τους θα «γεμίσουν» τρέχοντας από τα shows των Cynthia Rowley, Cinq a Sept, Ulla Johnson, Son Jung Wan, Zimmermann, Sally Lapointe, Batsheva, με τα αγαπημένα μας Bobbi Brown, στο show του Issey Miyake, σε συνεργασία με τη Shisheido, και στα παρασκήνια του Οίκου Μόδας Jason Wu, στο πλευρό της Tresemme.

Και για όσες είστε beauty addicts… Stay tuned, γιατί το Queen.gr είναι το μοναδικό ελληνικό γυναικείο digital Μέσο, που θα παρευρεθεί στην παρουσίαση του νέου, high quality αρώματος του Οίκου Louis Vuitton, που έχει επιμεληθεί ο master αρωματοποιός, Jacques Cavallier Belletrud.

Λίγα εικοσιτετράωρα απομένουν, λοιπόν, για να παρακολουθήσουμε μαζί τις εντυπωσιακές συλλογές των διεθνούς φήμης σχεδιαστών μόδας, να ανακαλύψουμε τις huge τάσεις του επόμενου χειμώνα και να πάρουμε όλο το #fashioninspo που χρειαζόμαστε από τις δημοφιλέστερες influencers του κόσμου.

Σας καλωσορίζουμε, λοιπόν, στη νέα μας στήλη, «Fashion Week», και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε μαζί μας αυτήν τη μαγική εμπειρία μόδας και ομορφιάς!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: