Το πρόβλημα υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη – Διακοπή παραστάσεων – Τι έγραψε στο Instagram (φωτό)

Πρόωρο ήταν το τέλος για την επιτυχημένη παράσταση «Αμερικάνικος Βούβαλος» με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Γιάννη Μπέζο και τον Ορφέα Αυγουστίδη. 

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου: «Οι παραστάσεις του έργου, «Αμερικάνικος Βούβαλος» δεν θα συνεχιστούν, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί έως τα τέλη Μαϊου, λόγω προβλήματος υγείας ενός συντελεστού της. Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 19 Απριλίου.»

Συγκεκριμένα ο σπουδαίος ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τη φωνή του και χρίζει ξεκούρασης, σύμφωνα με τους γιατρούς αφού παράλληλα ο δημοφιλής ηθοποιός κάνει πρόβες για το έργο «Λυσιστράτη» που θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram δεν έκρυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει κι αφού ανέβασε μία φωτογραφία από την παράσταση με τους συναδέλφους του έγραψε το παρακάτω μήνυμα. 

«Ήρθε το τέλος λίγο απότομα!!!Η φωνή μου με πρόδωσε δεν προλάβαμε να τελειώσουμε όπως θέλαμε και το τέλος ήρθε λίγο νωρίτερα!!! Από τις ωραιότερες δουλειές μας!!!κάθε μέρα που βγαίναμε στη σκηνή απογειωνόμασταν, το περιμέναμε πως και πως!!! Ευχαριστούμε το κοινό για όλα!!!την ανταπόκριση ,την αγάπη, την εκτίμηση, το θερμό χειροκρότημα!!!ΓΙΑΝΝΑΚΗ μου αδελφέ μου, σ’ευχαριστώ, σ’αγαπώ όσο δεν φαντάζεσαι!!! Ορφείνο, υποκλίνομαι στο ταλέντο σου, στην προσωπικότητά σου, στον χαρακτήρα σου, είσαι αγαπημένο μας, δικό ΜΑΣ παιδί, σ’αγαπώ!!!εις το επανιδείν».

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: