Το πρωτότυπο couture show του Vasillis Zoulias στο Ζάππειο για τον εορτασμό των 15 χρόνων παρουσίας του

Έντονα χρώματα, πολυτελή υλικά, ζωντανά color combos και φυσικά με έντονη την παρουσία των unique κοσμημάτων του Periklis Kondylatos, το catwalk σε ταξίδευε, ενώ η live φωτογράφιση των μοντέλων από τον Χάρη Χριστόπουλο σε έβαζε για λίγο στα backstage μιας φωτογράφισης μόδας. Όλα αυτά άλλωστε τα μαρτυρούσε και ο τίτλος που έδωσε στο show ο σχεδιαστής: "Take the picture!Take the picture!".

NDP Photo Agency

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν σε αφήνει να φύγεις παραπονεμένη ο Βασίλης Ζούλιας, αφού κάθε του show είναι και μία μικρή ιστορία, ένα ταξίδι στο χρόνο με την παλαιά Αθήνα να είναι συχνά το σημείο αναφοράς του. Αυτή τη φορά όμως, χωρίς να χάσει τα βασικά του χαρακτηρστικά, ο σχεδιαστής απέδειξε ότι η Ελληνική Μόδα έχει δυνατή φωνή, πράγμα που ο ίδιος υποστηρίζει θερμά όλα αυτά τα χρόνια.

NDP Photo Agency

H συμμετέχει σχεδόν σε κάθε fashion show του Βασίλη Ζούλια. Επομένως, δεν θα μπορούσε να έλειπε από το επετειακό του couture show, όπου και εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό silver φόρεμα γεμάτο παγιέτες. Εδώ, είναι με την κόρη της Μπιάνκα αγκαλιά, μετά το τέλος του catwalk.

NDP Photo Agency

Τα καπέλα που ολοκλήρωναν τα looks από το catwalk έκαναν ακόμα πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα, προσθέτοντας μία πιο artsy πινελιά.

NDP Photo Agency

Η κλασική αντίθεση του λευκού και του μαύρου, καθώς και η δαντέλα δεν έλειπαν από την συλλογή.

NDP Photo Agency

Τα total looks σε ένα χρώμα είναι χαρακτηριστικό του Βασίλη Ζούλια που αγαπάμε.

NDP Photo Agency

Dramatic στοιχεία με το styling αλλά και τα καπέλα απογείωσαν τα runway looks.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: