Το πρώτο Rally Spint Start Line στις 27 Φεβρουαρίου

Ετοιμασθείτε για δράση. Οι προετοιμασίες για το Rally Spint, πρώτο αγώνα της χρονιάς ξεκίνησαν.  Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου οι αγωνιζόμενοι θα περάσουν τον τεχνικό έλεγχο και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου θα γίνει ο αγώνας.

Ο αγώνας ,πρώτος γύρος του θεσμού, που μετρά στο Κύπελλο Ράλι Χώματος διοργανώνεται από το Rally Sprint Start Line και τελεί υπό την αιγίδα Αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων-Περαχώρας ενώ γίνεται σε συνεργασία με την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων.

Το αγωνιστικό κομμάτι του Rally Sprint Start Line, περιλαμβάνει τη γνωστή ακροπολική ειδική διαδρομή «Άγιοι Θεόδωροι-Λουτράκι» μήκους 12,39 χιλιομέτρων η οποία θα διεξαχθεί τρεις φορές.

Το κέντρο του αγώνα, η ανασυγκρότηση, το σέρβις παρκ, ο τερματισμός και η απονομή του αγώνα θα φιλοξενηθούν για ακόμη μία χρονιά στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου από τις 18:00 έως τις 20:00 θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις του καταστήματος αυτοκινήτων Power Boost Cars στο 16χλμ Λεωφόρου Λαυρίου.

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ειδική διαδρομή «Άγιοι Θεόδωροι-Λουτράκι» μήκους 12,39 χιλιομέτρων η οποία θα διεξαχθεί τρεις φορές.

Στις 11 το πρωί από το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου θα ξεκινήσει το πρώτο πλήρωμα. Οι αγωνιζόμενοι  αφού κάνουν τα 38,91 αγωνιστικά χιλιόμετρα θα τερματίσουν στον ίδιο χώρο από όπου ξεκίνησαν και εκεί στις 19.00 της ίδια ημέρας θα γίνουν οι απονομές των επάθλων. Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία των συμμετοχών που θα μπορούν να γίνουν αποκλειστικά μέσω του ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ.

Στο πλευρό του Αθλητικού Σωματείου Start Line ως χορηγός επικοινωνίας βρίσκονται οι 4Τροχοί.

 

 

Το πρώτο Rally Spint Start Line στις 27 Φεβρουαρίου gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: