Το πρώτο γλυκό burger με χειροποίητο "μπιφτέκι" σοκολάτας στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)

Η Θεσσαλονίκη είναι ξακουστή για την κουζίνα της. Τώρα, πρωτοπορεί και με κάτι που ξεπερνάει κάθε φαντασία και δημιουργεί το πρώτο σοκολατένιο burger!

To ChocoBurger είναι το πρώτο γλυκό burger από donut. Πρόκειται για ένα χειροποίητο, αφράτο, κομμένο στη μέση, donut που περιέχει ένα επίσης χειροποίητο «μπιφτέκι» σοκολάτας από κακάο, μπισκότα, γάλα κ.α. Συνήθως σερβίρεται με κρέμα βανίλια και μαρμελάδα φράουλα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Jerry’s Foodtruck και εμπνευστή του Γιάννη Χρηστίδη, συχνά ο κόσμος το ζητάει με προσθήκη πραλίνας μπουένο ή λευκής σοκολάτας. Όσο για το μπιφτέκι σοκολάτας, πριν τοποθετηθεί μέσα στο donut, «βουτάει» μέσα σε τρούφα, μπισκότο τριμμένο, αμύγδαλα, ινδοκάρυδο ή ακόμη και oreo, ανάλογα με τις «ορέξεις» του κάθε πελάτη.

«Η αγορά είναι περίεργη, αλλά όχι με το ποιοτικό φαγητό που έχει φυσιολογική τιμή. Οι πελάτες και ειδικά η νεολαία δεν έχουν κανένα πρόβλημα, αρκεί ό,τι πληρώσουν να είναι αυτό που περιμένουν, ίσως και καλύτερο. Το Jerry’s Foodtruck είναι μία κατηγορία από μόνο του, με τις παραμετροποιήσεις που έχει κάνει, όπως και με τις θεσσαλονικιώτικες προσθήκες και προσαρμογές -τις αντίστοιχες ετοιμάζουμε σε Αθήνα και Κύπρο-, δεν υπάρχει άμεσος ανταγωνισμός, αλλά χώρος για εμάς», επισημαίνει ο Γιάννης Χρηστίδης.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: