Το πρώτο εξώφυλλο της χρονιάς για τον David Beckham, φορώντας πράσινο eyeliner

Αφορμή για όλα τα παραπάνω είναι η πρώτη φωτογράφιση του 44χρονου David για το 2019, η οποία φιλοξενείται στο πρώτο τεύχος της χρονιάς του περιοδικού LOVE και το εξώφυλλό του. Κι αν περίμενες να τον δεις για ακόμα μία φορά να ποζάρει προβάλλοντας το σμιλεμένο του κορμί ή ντυμένο σαν να έχει βγει μόλις από την πασαρέλα, τότε κάνεις λάθος. Ο David Beckham τολμά να φωτογραφηθεί φορώντας έντονο πράσινο eyeliner, το οποίο ταιριάζει με το τατουάζ που έχει στην αριστερή πλευρά του λαιμού του, αφιερωμένο στην κόρη του Harper.

 

Στη φωτογραφία του εξωφύλλου μπορείς να διακρίνεις το ανεπαίσθητο ροζ του πουκαμίσου και το off-white blazer που φορά, τα οποία κάνουν ακόμα πιο έντονο το πράσινο eyeliner.

Στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού, υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες του γοητευτικού David, ενώ ο ίδιος μιλά για την καριέρα του στο ποδόσφαιρο και πόσο επηρέασε την προσωπικότητά του. Ο ίδιος δήλωσε ότι «όσο ήμουν στο γήπεδο, ήξερα ότι αυτό ήταν ό,τι μπορούσα να κάνω καλύτερα».

Μαζί με την σύζυγό του έχουν καταφέρει να αποτελούν ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια παγκοσμίως κι αυτό χρησιμοποιώντας τις στιλιστικές επιλογές τους.

Όπως κι αν έχει, το αποτέλεσμα της φωτογράφισης που κοσμεί το εξώφυλλο του LOVE είναι χάρμα οφθαλμών κι ο David Beckham πιο γοητευτικός από ποτέ.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thelovemagazine

(?)

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: