Το προκλητικό βίντεο της Τουρκίας με την παραλία της Αμμοχώστου

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις από την Τουρκία. Αυτή τη φορά ο κατοχικός πρωθυπουργός Ερσίν Τατάρ ανήρτησε ένα προκλητικό βίντεο στο Twitter στο οποίο διακρίνεται η παραλία της Αμμοχώστου, όπου είναι τώρα και στη συνέχεια, και με την εμφάνιση του ιδίου, η κατεχόμενη Αμμόχωστος απεικονίζεται να «αποκτά ζωή» σύμφωνα με το Sigmalive.com.

Στις 11:00 θα επιτραπεί η είσοδος από το σημείο διέλευσης απέναντι από το δημοτικό στάδιο της Αμμοχώστου, στην περίκλειστη πόλη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του «Μπαϊράκ».

Όπως αναφέρεται στο sigmalive οι διεργασίες για το άνοιγμα συνεχίζονται, ενώ χθες το πρωί απομακρύνθηκαν από το συγκεκριμένο σημείο τα συρματοπλέγματα, καθαρίστηκε η περιοχή, ενώ τοποθετήθηκε και το κουβούκλιο ελέγχου.

Με ανάρτησή του στο Twitter χθες ο ανταποκριτής της Milliyet Σαφά Καραχασάν επισημαίνει ότι μετά την ανακοίνωση του κατοχικού πρωθυπουργού Ερσίν Τατάρ ότι «την Πέμπτη θα ανοίξει για τους πολίτες η παραλιακή γραμμή της πόλης – φάντασμα, ήδη μηχανήματα έργου εισήλθαν στην περιοχή», δημοσιοποιώντας μάλιστα και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: