Το προκλητικό σήμα από Τούρκο πιλότο πάνω στη στολή του

Τον γύρο του τουρκικού Τύπου κάνει η φωτογραφία ενός Τούρκου πιλότου, ο οποίος συμμετείχε στις παράνομες ασκήσεις έρευνας και διάσωσης στα κατεχόμενα με την ονομασία Caner Gönyeli-2019.

Ο συγκεκριμένος πιλότος της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας φέρει στη στολή του -στην πλευρά του δεξιού μπράτσου- ένα προκλητικό σήμα, το οποίο γράφει αγγλικά το συνθηματικό της εισβολής του Αττίλα το 1974 στην Κύπρο, «Η Αϊσέ πάει διακοπές».

Αυτό παρουσιάζει ένα μαχητικό, το οποίο περιβάλλεται από τη σημαία της Τουρκίας και του ψευδοκράτους. Ο πιλότος, σύμφωνα με την Milliyet και όπως αναδημοσιεύει το sigmalive.com, ήταν με το σκάφος F-100 Super Sabre.

Το σενάριο της άσκησης  περιλαμβάνει επιχείρηση έρευνας και διάσωσης σε επιβατικό αεροσκάφος που εκτελεί πτήση Σμύρνης – Τύμπου και εκπέμπει σήμα κινδύνου. Στην άσκηση, που έγινε στον κατεχόμενο Άγιο Ιλαρίωνα, έλαβαν μέρος το Αφγανιστάν, το Κατάρ, το Κόσοβο, η Μαλαισία, η Νιγηρία, το Πακιστάν, η Παλαιστίνη και την παρακολούθησε ο κατοχικός ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.

(?)

Πηγή: diethnh

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: