Το προφίλ της νικήτριας του The Voice Μαρίας-Έλενας Κυριάκου

Το προφίλ της νικήτριας του The Voice Μαρίας Έλενας ΚυριάκουΣτα 30 της , η Μαρία-Ελενα Κυριάκου έχει να μετρά πολλά πράγματα στο ενεργητικό της. Την ολοκλήρωση των σπουδών της, ένα δικό της φροντιστήριο, τρία παιδιά και μια πολύ γεμάτη ζωή, στην οποία από σήμερα προστέθηκε το ότι είναι η μεγάλη νικήτρια του .

Η ίδια όταν είχε πρωτοεμφανιστεί στο The Voice είχε δηλώσει ότι:»Επειδή στόχος είναι η φωνή και όχι το σύνολο ή το πακέτο - όπως λέγεται συχνά φωνής με εμφάνιση – πιστεύω ότι ήρθα στο κατάλληλο σόου».

Επίσης όπως είχε αποκαλύψει παλιότερα όταν έβλεπε αντίστοιχα show, έλεγε στον αδελφό της, Κούλλη Παύλου, ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να βγει στην σκηνή και να τραγουδήσει σε κόσμο.Ο ίδιος ο αδερφός της όμως είχε εντελώς αντίθετη άποψη και προσπαθούσε από τότε να την παροτρύνει να συμμετάσχει σε κάποιο talent show προκειμένου να αναδείξει αυτό το ταλέντο της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αναγνώρισης του ταλάντου της από τους δικούς της είναι ότι εκτός από την στήριξη του αδερφού της η μητέρα της πριν λίγο καιρό είχε δηλώσει συμμετοχή για εκείνη στο Greek Idol και η Μαρία – Ελενα δεν πήγε ποτέ.

Όλα ξεκίνησαν για εκείνη μια μέρα που είχε παρακολουθήσει μια της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

»Όταν τελείωσε πήγα στο δωμάτιό μου και άρχισα να τραγουδάω. Τότε με άκουσε η μητέρα μου η οποία αμέσως με πήγε σε δασκάλα φωνητικής. Εκείνη τότε, με παρότρυνε να δηλώσω συμμετοχή σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού, το 1996, στον οποίο ένας από τους κριτές ήταν ο Σταύρος Σιδεράς, ο οποίος με επέλεξε να συμμετάσχω στο μιούζικαλ του Πυγμαλίωνας. Μετά ήλθαν οι σπουδές και η οικογένεια και για οκτώ χρόνια δεν έκανα τίποτα.Σε αυτό το διάστημα, θα προέκυπτε μια συνεργασία με την Minos Emi, αλλά μου είχαν πει ότι πρέπει να πάρω για την Αθήνα και να αλλάξω πάρα πολλά πράγματα, τα οποία δεν μπορούσα εγώ να αφήσω την δεδομένη στιγμή. Εγώ είπα ότι θα πάρω το πτυχίο μου και ότι είναι να κάνω με το τραγούδι θα το κάνω μετά.Μετά τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Κάποια στιγμή απογοητεύτηκα πολύ από όσα συνέβησαν στην ζωή μου, μέχρι που ήλθε στην ζωή μου ο Στέλιος Πισής. Τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του είναι πολύ αξιόλογοι άνθρωποι. Άρχισε να με καλεί σε συναυλίες του κι έτσι επανήλθα. Και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό».

Με την σημερινή της νίκη αλλά και τις ερμηνείες της σε όλα τα απέδειξε ότι μπόρεσε όχι μόνο να τραγουδήσει σε πολύ υψηλό επίπεδο αλλά και να δικαιώσει τους δικούς της που πίστευαν πολύ στις δυνατότητες της.Στο σημερινό τελικό του The voice ερμήνευσε με συγκλονιστικό τρόπο το καινούργιο της τραγούδι «Δυο Εγωισμοί» και προκάλεσε τη συγκίνηση της coach της,  και όλων όσων βρίσκονταν εκεί!

 

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: