Το ποτό που σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου

Κριός- Γκλουβάιν

Ένα τόσο θερμό και συχνά θερμόαιμο ζώδιο δεν γίνεται να πιει ένα δροσερό και φρουτώδες κοκτέιλ, όχι. Θα πιει ένα αχνιστό, μυρωδάτο και λίγο βαρύ γκλουβάιν.

Ταύρος- Μάι Τάι

Ο χαλαρός ταύρος θέλει να τη ζήσει τη ζωή του αλλά παράλληλα δεν θέλει να κάνει και παράτολμες επιλογές, για αυτό και διαλέγει το εξωτικό αλλά safe (και λίγο βαρετό) μάι τάι. Στην υγειά μας.

Δίδυμοι- Κρασί

Κρασί δώσε στον δίδυμο και πάρ” του την ψυχή. Μπορεί να έχει τη φήμη του πολυσύνθετου χαρακτήρα, αλλά γενικά λατρεύει τη γεύση του κρασιού και δοκιμάζει συνέχεια νέες ποικιλίες, γιατί είπαμε εκτιμάει το κλασικό κρασί αλλά βαριέται τα ίδια και τα ίδια.

Καρκίνος- Καϊπιρίνια

Ο μυστηριώδης και εσωστρεφής καρκίνος, που δεν εμπιστεύεται εύκολα καινούρια πράγματα θέλει να πιει ένα κοκτέιλ που θα έχει οικείες γεύσεις και μυρωδιές, έτσι θα προτιμήσει την ασφάλεια της καϊπιρίνια, που έχει μεν πολύ βασικές γεύσεις, αλλά δεν παύει να είναι εξωτική.

Λέων- Old fashioned

Ο επιβλητικός λέων, που καμαρώνει στην μπάρα του μαγαζιού δεν πρόκειται να πιει ένα απλό και βαρετό ποτό- όχι, θα ζητήσει ένα από τα πιο κλασσικά κοκτέιλ, ένα περιποιημένο old-fashioned ιδανικά σερβιρισμένο σε κρυστάλλινο ποτήρι.

Παρθένος- Σανγκρία

Η σανγκρία μπορεί να θεωρείται ένα από τα πιο βαρετά κοκτέιλ, όταν όμως παίξεις με τους συνδυασμούς των φρούτων μπορείς να γευτείς ένα από τα πιο νόστιμα και δροσερά ποτά. Νομίζω δεν χρειάζεται να εξηγήσω περισσότερο γιατί ταυτίζεται ο παρθένος με αυτό το κοκτέιλ (σόρι, ε).

Ζυγός- Ντάκιρι

Το μυστικό για ένα καλό ντάκιρι είναι η ισορροπία των γεύσεων, λίγο παραπάνω lime να σου πέσει και έχεις χάσει την εξαιρετική γεύση αυτού του κοκτέιλ, για αυτό και ταιριάζει στον ζυγό, που δεν του ξεφεύγει ποτέ τίποτα.

Σκορπιός- Long Island iced tea

Οι σκορπιοί μπορεί να διατηρούν γενικότερα χαμηλό προφίλ, όταν όμως τους πειράξεις ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να πάρουν το αίμα τους πίσω. Για αυτό και τους ταιριάζει το long island iced tea, το οποίο φαίνεται φαινομενικά φλώρικο κοκτέιλ, αλλά με τον κατάλληλο συνδυασμό αλκοόλ μπορεί να γίνει δυνατό ποτό.

Τοξότης- Πίσκο σάουερ

Το ανήσυχο πνεύμα του τοξότη τον οδηγεί συχνά σε περιπλανήσεις σε άλλες χώρες ενώ θέλει να ζει διαρκώς ξεχωριστές εμπειρίες, οπότε το ποτό που του ταιριάζει είναι προφανώς το πίσκο σάουερ, ένα όχι τόσο γνωστό κοκτέιλ από το Περού.

Αιγόκερως- Μαρτίνι

Οι αιγόκεροι δεν είναι τυχαίοι, έχουν στόχους, όνειρα και θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο, ενώ εκτιμάνε τις τέχνες και έχουν εξαιρετικό γούστο. Ε, γίνεται να πιουν κάτι διαφορετικό από ένα μαρτίνι; Όχι, βέβαια.

Υδροχόος- Ρούμι κόλα

Ο γλυκός και ανοιχτόκαρδος υδροχόος θέλει ένα πράγμα: να περάσει καλά, δεν τον αφορά να πιει ένα πανάκριβο κοκτέιλ, απλά για να φανεί ότι έχει εκλεπτυσμένο γούστο, ακόμα και ένα ρούμι κόλα αρκεί για να κάνει το κέφι του.

Ιχθύς- ite Russian

Και κλείνουμε με τα μυστηριώδη ψαράκια, τα οποία προφανώς θα έπιναν ένα κοκτέιλ που δεν είναι πια της μόδας, γιατί θέλουν να ξεχωρίζουν και να δημιουργούν μυστήριο για την επιλογή τους. Τέτοιοι είναι.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: