Το πορτοκαλί παλτό της Kaia Gerber στην πασαρέλα του Valentino είναι το ΙΤ item που χρειαζόμαστε

Το νεαρό μοντέλο, εμφανίστηκε σε αρκετές επιδείξεις μόδας για τις φθινοπωρινές συλλογές, συμπεριλαμβανομένων και αυτών για τους οίκους Isabel Marant (ακόμα ονειρευόμαστε το κρεμ, chunky, πλεκτό πουλόβερ που φόρεσε στην πασαρέλα), Saint Laurent, Chloe, Moschino και η λίστα συνεχίζεται.

Ήταν όμως, η εμφάνισή της στο πρόσφατο show του Valentino που μας έκανε πραγματικά μεγάλη εντύπωση. Η Gerber τράβηξε (ξανά) όλα τα βλέμματα πάνω της όταν εμφανίστηκε φορώντας ένα statement, πορτοκαλί παλτό.

 

Το παλτό

AP Photo/Francois Mori

Σε oversized γραμμή το παλτό είχε μια ανοιχτόχρωμη, σχεδόν neon πορτοκαλί απόχρωση. Η “egg” (οβάλ) σιλουέτα του παλτό ήταν μια αναπάντεχη γραμμή για τα δεδομένα του οίκου, προσφέροντας όμως μια πιο σύγχρονη ματιά στο πανωφόρι και στην συλλογή συνολικά. Το παλτό περιελάμβανε σε όλη την επιφάνειά του, λεπτεπίλεπτα φτερά ορτυκιού στην ίδια απόχρωση.

Το styling του παλτό

Συνδυάζοντας το κομψό αυτό παλτό με ένα επίσης oversized φούτερ, η αντιπαράθεση των δυο στιλ είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον. Το κυριότερο; Το παλτό αυτό, όσο σοφιστικέ κι αν είναι, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και για όλες τις περιστάσεις με το κατάλληλο styling.

Οι εναλλακτικές

Μπορεί ένα τέτοιο ρούχο, του συγκεκριμένου οίκου να πρόκειται για ένα αρκετό ακριβό item που δεν μπορούμε να αποκτήσουμε εύκολα (οι περισσότερες από εμάς τουλάχιστον), παρ” όλα αυτά η αγορά προσφέρει εκπληκτικές και πιο οικονομικές εναλλακτικές λύσεις.

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Francois Mori

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: