Το πόρισμα της νεκροψίας για τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία — νεκροτομή της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή πριν από λίγες ημέρες στον Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή δήλωσε πως η 16χρονη, «έφερε βαριές κακώσεις στο κρανίο και στο θώρακα συμβατές με πτώση εξ’ ύψους», προσθέτοντας πως αναμένονται οι τοξικολογικές και άλλες εξετάσεις το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθεί πως βρέθηκε το κορίτσι στο λόφο του Προφήτη Ηλία, ποιους είχε συναντήσει νωρίτερα και με ποιους είχε τηλεφωνική επικοινωνία ή συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εξαδέλφη της ανήλικης με την οποία ήταν μαζί μίλησε για το ραντεβού και τη συνάντησή της 16χρονης με κάποιον άνδρα που είχε έρθει από την Αθήνα.

«Ήμασταν σπίτι μου και καθόμασταν, και μου λέει να πάμε λίγο μαζί μέχρι την κεντρική πλατεία. Τη ρώτησα τι θα κάνει μετά και μου είπε ότι θα βγει με ένα παιδί. Την ρώτησα ποιο παιδί και μου είπε “δεν τον ξέρω” και ότι είναι από Αθήνα. Πήρε τηλέφωνο αυτό το παιδί από την Αθήνα και του λέει “εγώ είμαι εδώ, εσύ που είσαι;”, “εγώ ξεκινάω και έρχομαι”. Με το που έρχεται αυτός, η Μαρία μου είπε να φύγω, δεν τον είδα καθόλου. Έφυγα και δεν ξέρω τι έγινε μετά. Από όσο ξέρω πρώτη φορά τον είδε προχθές», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Την Πέμπτη κατέθεσε ένας νεαρός 27 ετών, ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε πως βρέθηκε με την 16χρονη νωρίς το ίδιο βράδυ της Τρίτης και να την αποβίβασε από το αυτοκίνητό του γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Μάλιστα λέγεται πως αυτό έχει καταγραφεί και από τις κάμερες.

Ο δικηγόρος της οικογένειας δεν αποκλείει ακόμη και την εμπλοκή τρίτου προσώπου καθώς η Μαρία άρχισε να επικοινωνεί σχεδόν φοβισμένη με την αδελφή της από τις 4.30 το πρωί και μέχρι τις 5 περίπου.

Διαβάστε ακόμη: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 16χρονης που βρέθηκε νεκρή στα Τρίκαλα (βίντεο)

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: