Το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. για την οικογενειακή τραγωδία στον Νέο Κόσμο

Ψυχολογικά προβλήματα της 44χρονης που εντάθηκαν από μια εσφαλμένη εντύπωση που είχε για περιστατικό κακής μεταχείρισης ή κακοποίησης της τετράχρονης κόρης της, οδήγησαν στην οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε πριν από δεκαπέντε ημέρες στον Νέο Κόσμο, σύμφωνα με το πόρισμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που εντάχθηκαν στον φάκελο της υπόθεσης, η ψυχολογική κατάσταση της 44χρονης μητέρας είχε επιδεινωθεί λίγα 24ωρα πριν το τραγικό περιστατικό της 19ης Μαρτίου, όταν και πέταξε την 4χρονη κόρη της από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια δίνοντας τέλος στη ζωή της.

Στη δικογραφία, σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, περιλαμβάνεται ακόμη ένα βίντεο που απεικονίζει τμήμα του δραματικού συμβάντος, όπως το κατέγραψε με το κινητό της μια ηλικιωμένη γειτόνισσα της οικογένειας. 

Μαρτυρίες οικείων αναφέρουν πως η 44χρονη γυναίκα παρουσίαζε ψυχολογικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες και είχε ζητήσει ιατρική βοήθεια. Μερικές εβδομάδες πριν, μάλιστα, φέρεται να είχε την ψευδαίσθηση ότι υπήρξε παρενόχληση ή κάποια μορφή κακοποίησης της τετράχρονης κόρης της σε παιδικό σταθμό που πήγαινε σε άλλη περιοχή της Αθήνας, χωρίς ωστόσο να προκύψει οτιδήποτε σχετικό.

Σύμφωνα με άλλες καταθέσεις η 44χρονη γυναίκα ερμήνευσε ως δείγμα μιας τέτοιου είδους κακής συμπεριφοράς σε βάρος της κόρης της μια ζωγραφιά που είχε κάνει το άτυχο κοριτσάκι και ζήτησε την βοήθεια παιδοψυχολόγου, ο οποίος δεν έφθασε σε σαφή συμπεράσματα ότι υπήρχε σχετικό πρόβλημα, ούτε το σχέδιο της τετράχρονης μπορούσε να είχε τέτοιου είδους ερμηνεία.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: