Το πλεκτό γιλέκο είναι η ωραιότερη επιλογή φέτος για εντός και εκτός σπιτιού

Η προσθήκη που θα αναβαθμίσει κάθε σου ντύσιμο.

Κάθε μέρα που περνά η πτώση της θερμοκρασίας γίνεται ολοένα και πιο αισθητή, καθώς οδεύουμε πια προς το Δεκέμβρη. Η εποχή λοιπόν σε συνδυασμό πάντα με την καραντίνα, απαιτεί cosy ρούχα που μας προστατεύουν από το κρύο, χαρίζοντάς μας παράλληλα στυλ. Τα πλεκτά είναι εδώ και χρόνια από τα πιο αγαπημένα χειμερινά items και όχι άδικα. Είναι άνετα, κομψά, αγκαλιάζουν το σώμα και συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα.

Τις τελευταίες σεζόν μια νέα τάση έχει εισέλθει δυναμικά στο knitwear και δεν είναι άλλη από το πλεκτό γιλέκο. Μας θυμίζει λίγο τους καθηγητές στο σχολείο ή τον Chandler της δημοφιλούς σειράς «Τα φιλαράκια», ο οποίος το φορούσε σε πολλά επεισόδια. Το knitted vest έχει βασικό πλεονέκτημα ότι μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο, συνθέτοντας εντυπωσιακά outfits.

Δεν είναι λίγες οι bloggers και οι fashion influencers που το έχουν ήδη εντάξει επιτυχώς στα looks τους, η καθεμία με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα social media πολλές εικόνες με το συγκεκριμένο trend, οι οποίες αποπνέουν φινέτσα και στυλ. Μπορεί για την ώρα τα εμπορικά καταστήματα να παραμένουν κλειστά, όμως εσύ έχεις τη δυνατότητα να βρεις online το πλεκτό γιλέκο των ονείρων σου και να το παραλάβεις σύντομα στην πόρτα σου.

Το πλεκτό γιλέκο είναι η ωραιότερη επιλογή φέτος για εντός και εκτός σπιτιού

ASOS www.asos.com

Το πλεκτό γιλέκο είναι η ωραιότερη επιλογή φέτος για εντός και εκτός σπιτιού

H&M www.hm.com

 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τη νέα, ανατρεπτική συλλογή του Gucci

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις πώς φόρεσαν οι influencers το knitted vest για να πάρεις ιδέες και έμπνευση.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: