Το πιο βρώμικο εστιατόριο στο Λονδίνο είναι ελληνικό

Με απόφαση των υγιεινομικών αρχών του Λονδίνου έκλεισε το ελληνικό εστιατόριο  με την ονομασία

«Zorba’s», το οποίο περιγράφεται στην ιστοσελίδα του TripAdvisor ως «το πιο βρώμικο στον κόσμο». Μάλιστα η απόφαση είναι αμετάκλητη.

Σε έλεγχο από τις αρχές βρέθηκαν παντού περιττώματα ποντικιών, αυγά κατσαρίδας, ενώ στο ταχίνι βρέθηκαν μύγες. Τα κρέατα ήταν παρατημένα στο βρώμικο πάτωμα, ενώ βρέθηκε μούχλα και στα σκεύη μαγειρικής.

Το γεγονός παραδέχτηκε και ο ιδιοκτήτης Παύλος Πίττας. Οι συνθήκες υγιεινής στην ταβέρνα ήταν τόσο τραγικές, που η δικαστής Margot Coleman απαγόρευσε δια παντός στον Πίττα να διοικεί εστιατόρια, λέγοντας ότι ο «Zorba’s» ήταν: «Ένα από τα πιο βρώμικα εστιατόρια που έχω δει ποτέ. Το εστιατόριο σας έχει κλείσει πάνω από μία φορά εξαιτίας των κακών συνθηκών υγιεινής που επικρατούν στους χώρους του. Είναι γεγονός ότι υπάρχει εδώ και χρόνια μία συνεχιζόμενη τάση να επικρατούν απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής στο εστιατόριο σας. Προκύπτει ότι διαχειρίζεστε το εστιατόριο με πλήρη έλλειψη σεβασμού απέναντι στη νομοθεσία που προστατεύει τους πολίτες από αρρώστιες», είπε η δικαστής.

 

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: