Τo πιο sexy top αυτής της εποχής μπορεί να το έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου

Τo πιο sexy top αυτής της εποχής μπορεί να το έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου

Αν όχι, είναι πανεύκολο να το αποκτήσεις.

Η Κim Kardashian, η Εmily Ratajkowski και πολλά ακόμα sexy It-Girls έχουν αποδείξει ανά περιόδους πως μπορούν να δημιουργήσουν σύνολα που τραβάνε την προσοχή χωρίς να χρησιμοποιήσουν κανένα στοιχείο εντυπωσιασμού στο σύνολό τους, μόνο με βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους.

Γιατί μερικές φορές αρκεί το σωστό design ή χρώμα για να γίνει ένα ρούχο hot as hell, ακόμα και αν είναι ό,τι πιο minimal έχεις φορέσει. Και αυτό το plain κομμάτι για το καλοκαίρι του 2020, δεν είναι άλλο από ένα μπεζ-nude κορμάκι ή μπλουζάκι. Η Kim, άλλωστε έχει δημιουργήσει ολόκληρη σειρά shapewear (τα SKIMS) με πρωταγωνιστή αυτά τα κομψά και αισθησιακά tops και bodysuits.

To μινιμαλιστικό σχέδιο του είναι ιδανικό για να λειτουργήσει συμπληρωματικά, και όχι να «φορτώσει» το σύνολό μας. Το σχεδόν «γuμνό» χρώμα του, αυτό του δέρματος, δημιουργεί από μόνο του ένα μυστήριο στο look μας και η υποψία τους δέρματος που «υπονοείται» κάνει sexy το look, εξ’ ορισμού.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα 4 δικά μας και πολύ επίκαιρα, styling tips, για να φορέσεις και φέτος αυτήν την μπλούζα αναδεικνύοντας όχι μόνο το σeξαπίλ σου αλλά και τη φινέτσα σου. Γιατί ο σκοπός της nude μπλούζας δεν είναι να δείχνεις γuμνή, αλλά στυλάτη και αυτό εξαρτάται από τα χρώματα και τα είδη παντελονιού ή φούστας που θα τη συνδυάσεις. Καλή επιτυχία στο sexy twist που –ελπίζουμε—να δώσεις στα καλοκαιρινά σου σύνολα.
 Οδηγός Αγοράς: 10 backpacks για πρακτικές και κομψές εμφανίσεις και τον Αύγουστο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: