Το πιο ρομαντικό ιστορικό ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2015 είναι ελληνικό!! [pic]

Το πιο ρομαντικό ιστορικό ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2015 είναι ελληνικό!! [pic]

Ως το Πιο Ρομαντικό Ιστορικό Ξενοδοχείο της Ευρώπης για το 2015 αναδείχθηκε το… ξενοδοχείο Esperas Santorini, μέλος του ελληνικού δικτύου Yades Greek Historic Hotels, κερδίζοντας τη σχετική διάκριση στην τελετή απονομής των Historic Hotels of Europe Awards 2015.

Τα Historic Hotels of Europe λειτουργούν ως ομπρέλα για μια ομάδα 500 ξενοδοχείων που λειτουργούν μέσα από 15 ομάδες-μέλη της. Τα ξενοδοχεία αυτά έχουν επιλεχθεί για την ιστορική αρχιτεκτονική που διαθέτουν αλλά και για την ιστορία τους.

Στην τελετή απονομής των βραβείων για το 2015, η οποία διοργανώθηκε στις 27 Οκτωβρίου στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο Hotel Elizabeth της περιοχής Trenčín στη Σλοβακία, οι νικητές των βραβείων ανακοινώθηκαν από την πρόεδρο της Historic Hotels, κυρία Βαρβάρα Αυδή.

Τα βραβεία, διανύοντας τον τρίτο χρόνο διοργάνωσης, προσφέρουν τη δυνατότητα να αναδειχθεί όχι μόνο η αφοσίωση των 15 ομάδων-μελών της Historic Hotels of Europe αλλά και το προσωπικό των ξενοδοχείων αυτών που καθιστά κάθε μονάδα ξεχωριστή.

Οι υποψηφιότητες των φετινών βραβείων βασίστηκαν στις ψήφους των επισκεπτών και, στη συνέχεια, αξιολογήθηκαν με βάση 10 κατηγορίες.

 

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: