Το πιο κολακευτικό κομμάτι για το φετινό καλοκαίρι είναι αυτό το λευκό top

Το πιο κολακευτικό κομμάτι για το φετινό καλοκαίρι είναι αυτό το λευκό top

Όλες έχουμε κάποια style staples στα οποία ανατρέχουμε όταν θέλουμε να είμαστε κομψές και καλοντυμένες χωρίς να αναλωθούμε σε ώρες ολόκληρες εξερεύνησης της γκαρνταρόμπας μας. Ένα μαύρο φόρεμα που μας «κάθεται» καλά στους μηρούς, ένα ψηλόμεσο jean που κολακεύει, ένα αέρινο flora dress με εντυπωσιακό μοτίβο ή μία midi φούστα σε άλφα γραμμή που φοριέται με όλα, μπορεί να είναι κάποια από αυτά. Μέχρι το φετινό καλοκαίρι που όλες μπορούμε να υιοθετήσουμε το πιο κολακευτικό και ταυτόχρονα cool trends σε ό,τι αφορά τα tops: το λευκό, crop top με φουσκωτά μανίκια.

Το ρομαντικό design του σε συνδυασμό με το κλασικό και chic χρώμα του αλλά και το sexy twist που προσθέτει το γεγονός του ότι αφήνει ακάλυπτη την κοιλιά μας, το κάνει τη νούμερο ένα επιλογή για το φετινό καλοκαίρι. Όπως θα δεις και στην παρακάτω gallery, top fashion bloggers όπως η Monikh και η Lucy Williams το έχουν ήδη εντάξει στα outfits τους και με αυτό έχουν αντικαταστήσει το απλό, λευκό T-Shirt που όλες έχουμε (και φοράμε) όλες τις εποχές του χρόνου.

Συνδύασε το δικό σου girly, άσπρο, crop top με διάφορα μικρά κολιέ κάνοντας layering, με ένα loose jean και ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια και θα έχεις μόλις δημιουργήσει ένα style combo που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλο το καλοκαίρι, στην πόλη αλλά και στην εξοχή (όταν καταφέρουμε να πάμε και σε αυτήν)! Καλή επιστροφή στην κανονικότητα… πάντα με στυλ!
 15 mini, ανοιξιάτικα φορέματα που θα σε ξετρελάνουν

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: