Το πιο δημοφιλές χρώμα για το φθινόπωρο το έχεις ήδη φορέσει (ξανά και ξανά)

Το πιο δημοφιλές χρώμα για το φθινόπωρο το έχεις ήδη φορέσει (ξανά και ξανά)

Αλλά ως γνωστόν, η επανάληψη είναι όντως «μήτηρ πάσης μαθήσεως».

«To μπεζ πάει με όλα», ένα χρωματικό κλισέ που στα 90s ακούγαμε να επαναλαμβάνεται παντού γύρω μας. Αυτή η «συμβουλή» που έπαιζε σε λούπα μας έκανε 20 χρόνια πριν να φοράμε μπεζ με μαύρο, με καφέ, με άσπρο (so chic). Mπεζ με neon αποχρώσεις στα 00s και μπεζ με μπεζ φέτος που η παντοδυναμία των neutral συνόλων είναι αυταπόδεικτη. 

Και επειδή όλα τα κλισέ έχουν μία δόση αλήθεια μέσα τους, κάτι σαν τις παροιμίες χωρίς τον διδακτικό τόνο, έτσι και αυτό έρχεται να επιβεβαιωθεί πολλά χρόνια και πολλές συλλογές ρούχων αργότερα. Το μπεζ όντως πάει με όλα και μπορεί ποτέ να μην ανακηρυχθεί «το χρώμα της χρονιάς» -εκτός και αν διαβάζουν Queen.gr εκεί στην Pantone- αλλά θα είναι πάντα το key color σε όλα τα σοφιστικέ looks μας.

To μπεζ κρατάει τα σκήπτρα του θρόνου της μόδας και πρωταγωνιστεί στα posts των πιο κομψών ΙInstagram Accounts και αυτήν τη εποχή, πράγμα που μας δείχνει ότι το φθινόπωρο του ’20 θα είναι ακόμα μία σεζόν που θα φοράμε το μπεζ blazer/παντελόνι/top μας και θα είμαστε in fashion.

Στην παρακάτω gallery θα δεις ποια κομμάτια έχουν επιλέξει μέχρι στιγμής οι bloggers και τα fashion labels που ακολουθούμε και θα πάρεις ιδέες για να ανανεώσεις τον τρόπο που φοράς χρόνια τώρα αυτό το μπεζ σακάκι σου. Το να το συνδυάσεις με άλλες γήινες αποχρώσεις είναι πάντα μία ασφαλής επιλογή αλλά και τα παστέλ χρώματα μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι του στυλ αυτό το φθινόπωρο. Γιατί κανένα χρώμα δεν είναι «μοναδικό» αν δεν έχει γύρω του τις «σωστές» αποχρώσεις που θα το αναδείξουν.
 Δώσε μία παράταση στο καλοκαίρι μέσα από 10 χρώματα & prints που τονίζουν το μαύρισμά σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: