To πιο δημοφιλές top του καλοκαιριού δεν το λες καν top

To πιο δημοφιλές top του καλοκαιριού δεν το λες καν top

Η Έλενα Ναθαναήλ στην ταινία «Εκείνο το Καλοκαίρι» (1971) ήταν η επιτομή του boho, 70s στυλ. Παντελόνια καμπάνες, πουκάμισα δεμένα στη μέση, μπαντάνες, οversized τετράγωνα γυαλιά ηλίου, crochet φορέματα και ένα είδος top που είναι hot και σήμερα. Όχι, δεν μιλάμε για κάποιο κεντημένο μπλουζάκι σε αέρινη γραμμή, μιλάμε για το scarf – top: τη μπλούζα που μπορείς να φτιάξεις δένοντας ένα φουλάρι γύρω από το στήθος σου. Και μπορεί οι πρωταγωνίστριες και τα It-Girls εκείνης της δεκαετίας να ήταν απλά στο mood της εποχής φορώντας το μαντήλι τους με αυτόν τον τρόπο αλλά και σήμερα τα fashionable κορίτσια που θα δεις στην παρακάτω gallery, και υιοθετούν την τάση από επιλογή, κινούνται σε αντίστοιχο retro ύφος ενδυματολογικά και το κάνουν με μεγάλη επιτυχία. 

Ο τρόπος είναι απλός για να δώσεις αυτό το ethnic twist στην εμφάνισή σου: δένεις το μαντήλι γύρω από τα πλευρά σου σχηματίζοντας ένα τρίγωνο μπροστά ή το φοράς σαν bustier κάνοντας κόμπο στη μέση του στήθους.

Oλοκλήρωσε την εμφάνισή σου με layering κοσμημάτων στο λαιμό, με ένα ψηλόμεσο mom jean και ένα ζευγάρι mules και κάνε μία άκρως καλοκαιρινή και κομψή εμφάνιση χωρίς καν να φορέσεις μπλούζα… με τη συμβατική έννοια του όρου τουλάχιστον.
 Wanna be on top; 8 είδη μπλούζας που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή (του στυλ)

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: