Το πιο ασυνήθιστο Airbnb βρίσκεται στην Κρήτη: Νοικιάζουν ένα κρεβάτι στον κήπο

«Summer Bed under the Stars» είναι ο τίτλος ενός από τα πλέον ασυνήθιστα ακίνητα που βρίσκονται για βραχεία μίσθωση στην πλατφόρμα Airbnb και… φυσικά βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα… κρεβάτι τοποθετημένο σε έναν κήπο κάπου στο Παλαιόκαστρο, στο Ηράκλειο.

Όσον αφορά στις παροχές και το κόστος διανυκτέρευσης, το μήνυμα της ιδιοκτήτριας στo Airbnb αναφέρει τα εξής:

«Να ονειρεύεσαι κάτω από 1.000 αστέρια στο καλοκαιρινό κρεβάτι. Να κοιμάσαι σε ανοιχτό χώρο, αλλά σε ένα όμορφο και “ζεστό” κρεβάτι! Μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα και 13 χιλιόμετρα από τη βασική πόλη της Κρήτης, το Ηράκλειο».

Μάλιστα, σημειώνει πως ο επισκέπτης θα μπορεί να χρησιμοποιεί την τουαλέτα και το ντους, καθώς και την κοινόχρηστη κουζίνα, ωστόσο το κατάλυμα δεν διαθέτει κλιματισμό, τηλεόραση, θέρμανση και… ανιχνευτή καπνού. Διατίθεται όμως πρωινό και πλυντήριο.

Η τιμή για τη διανυκτέρευση, όπως εμφανίζεται στο Airbnb, είναι στα 32 ευρώ, ενώ μαζί με το κόστος καθαρισμού και υπηρεσιών μπορεί να φτάσει στα 41 ευρώ. Βέβαια, το ίδιο ακίνητο έχει εμφανιστεί και στην τιμή των 21 ευρώ τη βραδιά στο Airbnb.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Καλοκαιρινό κρεβάτι κάτω από τ’ αστέρια» έχει σχεδόν 5/5 αστέρια, με τους επισκέπτες να μιλούν για έναν ονειρικό κήπο, με ελαιόδεντρα και ανέσεις. «Μείναμε μια νύχτα στον καταπληκτικό κήπο και κοιμηθήκαμε κάτω από τα αστέρια σε ένα γλυκό και ρομαντικό κρεβάτι. Θα μπορούσαμε να μείνουμε σε αυτόν τον κήπο για πάντα» αναφέρεται σε μια κριτική, ενώ άλλος επισκέπτης πλέκει το εγκώμιο της ιδιοκτήτριας και υποστηρίζει ότι ήταν μια «ωραία εμπειρία», προσθέτοντας, ωστόσο, πως «αν είστε ευαίσθητοι στους ήχους, η λεωφόρος δεν είναι μακριά».

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: