Το πιο ανθεκτικό και ελαφρύ iPhone7 κοστίζει $17.000

Η Ελβετική εταιρία πολυτελών προϊόντων Golden Dreams, έβγαλε πρόσφατα στην αγορά το νέο  iPhone 7 Carbon Concept Edition. Πρόκειται, φυσικά, για μία παραλλαγή του δημοφιλούς smartphone της Apple, στην οποία έχει χρησιμοποιηθεί μία χειροποίητη θήκη από ίνες άνθρακα, που το κάνει ιδιαίτερα ελαφρύ και ανθεκτικό. Η εταιρία, ωστόσο, διαθέτει στην αγορά 77 μόλις κινητά, καθένα από τα οποία κοστίζει $17.000.

Η εταιρία υποστηρίζει ότι το iPhone 7 Carbon Concept Edition, είναι το πρώτο smartphone  στον κόσμο με θήκη από άνθρακα. Ο CEO της Golden Dreams, Alexandre Masson, αναφέρει ότι πολλοί πελάτες του ζητούσαν έναν τρόπο, για να γίνουν τα smartphone πιο ελαφρά και ανθεκτικά, ώστε να αντεπεξέρχονται στον τρόπο ζωής τους. Ο Masson, εμπνεύστηκε τη χρήση του άνθρακα από κάποια ρολόγια χεριού, που χρησιμοποιούσαν την ίδια μέθοδο. Χρειάστηκαν 2 χρόνια έρευνας, ώστε να καταφέρουν να βρουν τον τρόπο, που θα ενσωματώσουν τον άνθρακα στο smartphone, αλλά, όπως υποστηρίζει, τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά.

Το iPhone 7 Carbon Concept Edition είναι φτιαγμένο από το ίδιο υλικό, το οποίο χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα της Formula 1 κι όπως υποστηρίζει ο Masson είναι αδύνατο να σπάσει.

Το εντυπωσιακό αυτό σχέδιο από άνθρακα είναι διαθέσιμο μόνο για iPhone 7 και 7 plus. Η εξωφρενικά υψηλή τιμή του, βέβαια, συνοδεύεται από ένα πακέτο VIP service και 2 χρόνια εγγύησης.


paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: