Το PEUGEOT e-208 αναδείχθηκε «Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στα βραβεία τεχνολογίας στην Πορτογαλία!

Tο βραβείο του «Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς» κέρδισε στην Πορτογαλία το  PEUGEOT e-208. Το βραβείο απονεμήθηκε απο το Exame Informática, την πιο δημοφιλή έκδοση στο χώρο της καινοτομίας, της επιστήμης και της τεχνολογίας, στην ετήσια τελετή των βραβείων τεχνολογίας.

Το συντακτικό προσωπικό του Exame Informática επαίνεσε το PEUGEOT e-208  για τον τολμηρό του σχεδιασμό, την οδηγική απόλαυση και την άνεση,καθώς επίσης και την τεχνολογία που ενσωματώνει. Αυτά είναι χαρακτηριστικά με προστιθέμενη αξία που εκτιμώνται σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο ξεχωρίζει επίσης, για την ποιότητα, την καινοτομία και την αξιοπιστία του.

Τα βραβεία τεχνολογίας σχεδιάστηκαν για να τιμήσουν ερευνητές που δεν είναι ακόμη γνωστοί στο ευρύ κοινό, ιδέες που έχουν τεθεί σε δοκιμή σε διάφορα πανεπιστήμια και εταιρίες που κάνουν πολλά στον τομέα του περιβάλλοντος και της αειφόρου ανάπτυξης. Βραβεύουν, επίσης, τα καλύτερα προϊόντα και τους κατασκευαστές που ηγούνται σε διάφορες κατηγορίες: Ανθρώπους, Καινοτομία, Αειφόρο Ανάπτυξη, Applications και πλατφόρμες, Εθνικές Επωνυμίες, Μάρκες Κινητών Τηλεφώνων, Μάρκες υπολογιστών. Βραβεύουν, επίσης και το Προϊόν της Χρονιάς.

Για αυτή την έκδοση του 2020, το νέο PEUGEOT e-208 είναι το μόνο αυτοκίνητο που αναγνωρίστηκε και μάλιστα, κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της χρονιάς.

Με το τελευταίο βραβείο που έλαβε το PEUGEOT e-208 στην Πορτογαλία, ο αριθμός των διακρίσεών του στην Ευρώπη ανέρχεται πλέον στις 18, συμπεριλαμβανομένου του πολυπόθητου ευρωπαϊκού τίτλου του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» αλλά και του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» για την Ελλάδα.

Οι διακρίσεις  στην Πορτογαλία

  • «Καλύτερο Αυτοκίνητο Πόλης» και «Αυτοκίνητο της Χρονιάς»
  • «Καλύτερο Αυτοκίνητο Πόλης της Χρονιάς» απο το περιοδικό ειδικού τύπου Turbo,
  • «Καλύτερο Αυτοκίνητο κάτω των 20.000€» απο το περιοδικό l’Observador.

Το νέο PEUGEOT e-208  εξοπλίζεται με μία μπαταρία 50 kWh και έναν ηλεκτροκινητήρα 100 kW (136 ίππων). Διαθέτει αυτονομία 340 χιλιομέτρων σε κύκλο WLTP. Η μπαταρία μπορεί ταχύτατα να φτάσει στο 80% της χωρητικότητάς της σε 30 λεπτα, χρησιμοποιώντας ένα δημόσιο φορτιστή πάνω από 100 kW. Διαθέτει  ένα νέο ξεχωριστό στυλ, αλλά είναι επίσης και καινοτόμο με το νέας γενιάς PEUGEOT i-Cockpit©  με τον τρισδιάστατο πίνακα οργάνων και μία ευρεία γκάμα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης στις πιο πλούσιες εκδόσεις.

Το PEUGEOT e-208 αναδείχθηκε «Ηλεκτρικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στα βραβεία τεχνολογίας στην Πορτογαλία! gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: