Το περιεχόμενο της κλειστής συνάντησης Κικίλια-Πάιατ


Η ανάγκη δημιουργίας ενός διαύλου επικοινωνίας μεταξύ του υπουργείου Υγείας και των φορέων της αγοράς, η δημιουργία προϋποθέσεων, προκειμένου η Ελλάδα να προσελκύσει επενδύσεις στον τομέα της Υγείας και -κυρίως- η παροχή αποτελεσματικών σε σχέση με το κόστος υπηρεσιών υγείας στον Έλληνα πολίτη, ήταν τα θέματα που συζητήθηκαν σε κλειστή συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, παρουσία του πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ. Επίσης εκπρόσωποι μελών του Επιμελητηρίου – τα μέλη της επιτροπής φαρμακευτικών εταιρειών και της επιτροπής ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και διαγνωστικών -οι οποίοι παρουσίασαν τα ζητήματα που αφορούν στον κλάδο τους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείο Ειδήσεων, οι κ.κ. Κικίλιας και Κοντοζαμάνης απάντησαν στα ερωτήματα των μελών του Επιμελητηρίου, αντάλλαξαν απόψεις και συζήτησαν τις προτάσεις τους.

Πηγή: newsbeast.gr-politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: