Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής της Superleague

Με το απόλυτο των νικών μετά από 3 αγωνιστικές στην Superleague συνεχίζουν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Πανιωνίου, με 4-0 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Ολυμπιακό. Το σκορ για την Ενωση άνοιξε ο Πόνσε με προβολή, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και από εκεί και πέρα όλα ήταν εύκολα για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Στο 58’ ο Μπακασέτας πέτυχε το 2-0, χωρίς να πανηγυρίσει το γκολ κόντρα στην πρώην του ομάδα, ενώ στην συνέχεια πήρε το «όπλο» του ο Βίκτωρας Κλωναρίδης σκοράροντας δύο φορές, στο 84’ και στο 92’, για το τελικό 4-0.
Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός χρειάστηκε το γκολ του Νάτχο στις καθυστερήσεις για να πάρει τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Καμαρά με ένα φοβερό βολέ άνοιξε το σκορ για τους ερυθρόλευκους στο 18’, όμως ο Αστέρας απείλησε και έφτασε στην ισοφάριση στο 67’ με τον Τόνσο. Η αλλαγή του Νάτχο αποδείχθηκε χρυσή για τον Πέδρο Μαρτίνς, αφού έξι λεπτά μετά από την είσοδο του Ισραηλινού ήρθε το νικηφόρο 2-1 για την ομάδα του Πειραιά.
Ο ΠΑΟΚ αιφνιδιάστηκε από τον ΟΦΗ ο οποίος προηγήθηκε στο 21’ με τον Παπαστεριανό. Αυτό το γκολ αφύπνισε τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου αφού έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση με τον Μπίσεσβαρ και γύρισαν το ματς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μάτος. Η αντίδραση του Πασχαλάκη να γυρίσει προς τους οπαδούς του ΟΦΗ και να κάνει χειρονομίες έμεινε ατιμώρητη. Με το τέρμα που πέτυχε ο Ζαμπά στο 53’, για το 3-1 του ΠΑΟΚ, ουσιαστικά όλα τελείωσαν παρά τις σπασμωδικές προσπάθειες των Κρητικών στην συνέχεια για να επιστρέψουν στο ματς.
Οι μπέμπηδες του Γιώργου Δώνη πέρασαν με κεκτημένη ταχύτητα και από την Λάρισα κερδίζοντας με 3-1 την ΑΕΛ. Ο Γιόχανσον στο 28’ άνοιξε το σκορ για τον πράσινους, ενώ πέτυχε και το δεύτερο τέρμα του Παναθηναϊκού στο 63’. Η Λάρισα μείωσε στο 66’ με πέναλτι του Φατιόν, όμως ο Παναθηναϊκός κλείδωσε τη νίκη στο 89’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χατζηγιοβάννη.
Με το φτωχό 1-0 ο Ατρόμητος κέρδισε την Λαμία. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 43’ ο Κουλούρης.
Στη Ριζούπολη ο ΠΑΣ Γιάννενα επικράτησε με 2-1 του Απόλλωνα. Η ομάδα του Πετράκη προηγήθηκε στο 41’ με τον Μπατίστ ενώ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 60’ με το Νικολιά. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Ελ Χέλβε στο 79’.
Ξάνθη και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Η ομάδα του Αγρινίου προηγήθηκε στο 21’ με τον Μοράρ για να ισοφαρίσει η Ξάνθη στο 41’ με πέναλτι του Γέντρισεκ.

(?)

Action24.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: