To Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων έβαλε τα γιορτινά του σε πείσμα των καιρών


Μπορεί οι μέρες που διανύουμε να είναι ιδιαίτερα δύσκολες για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία της χώρας αλλά μην ξεχνάμε πως είναι και ημέρες εορτών των Χριστουγέννων και κάθε τι που γίνεται και μπορεί να αλλάξει τη διάθεση των πολιτών και φυσικά των ασθενών που νοσηλεύονται είναι καλοδεχούμενο και δίνει αισιοδοξία και ελπίδα για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε.

Έτσι ο στολισμός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων που επιμελήθηκε ο ίδιος ο διοικητής του σε συνεργασία φυσικά με όλο το νοσηλευτικό προσωπικό φέρνει χαμόγελα και βάζει όσους  είναι εκεί, για οποιονδήποτε λόγο σε ένα πιο αισιόδοξο και εορταστικό κλίμα.

«Σε πείσμα των καιρών και υπό άλλες συνθήκες λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, το #ΠΓΝΙ “ντύνεται” γιορτινά και στολίζει τους χώρους του. Το φως των Χριστουγέννων έρχεται στο Νοσοκομείο μας, να φωτίσει τις καρδιές μας και να προσφέρει χαρά κι ελπίδα.
Καλές Γιορτές με Υγεία σε όλους!!» γράφει ο διοικητής του νοσοκομείου στο προφίλ του στο Facebook

Σε πείσμα των καιρών και υπό άλλες συνθήκες λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού, το #ΠΓΝΙ «ντύνεται» γιορτινά και στολίζει…

Posted by Nikos Katsakioris on Saturday, 28 November 2020

πηγή: www.ipeirotika.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: