Το πανέμορφο μοντέλο από την Αυστραλία που αρνήθηκε να γίνει Άγγελος της Victoria’s Secret

Με καριέρα στο τραγούδι, στην υποκριτική, στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση και στο μόντελινγκ, η πανέμορφη Sophie Monk αποκάλυψε πρόσφατε τον λόγο για τον οποίο αρνήθηκε να γίνει ένας Άγγελος της Victoria’s Secret.

Το 35χρόνο μοντέλο δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι απέρριψε την προσφορά γιατί «δεν ήθελε να ανησυχεί για το σώμα της για όλη τη ζωή της».

Ήταν το 2006 όταν μου έγινε η πρόταση και είπα: «Όχι, δεν θέλω όλη μου τη ζωή μου να κάνω δίαιτα».

Η Sophie ξέσπασε σε γέλια, δείχνοντας ότι έχει αίσθηση του χιούμορ, όταν παραδέχτηκε ότι ακόμα και αν δεν έγινε μοντέλο της Victoria’s Secret, συνεχίζει να προσέχει την διατροφή της και να κάνει δίαιτα.

Αν τελικά αποφάσιζε να συμμετάσχει στην οντισιόν για την μάρκα των σeξι εσωρούχων, θα γινόταν το έβδομο μοντέλο της εταιρείας από την Αυστραλία, μετά τις Miranda Kerr, Abbey Lee Kershaw, Elyse Taylor, Jessica Hart, Shanina Shaik και Bridget Malcolm.

Παρά την απόρριψη της πρότασης συνεργασίας με τον διεθνή γίγαντα, η Sophie κατατάσσεται στις λίστες των 100 πιο σeξι γυναικών του περιοδικού Maxim και άλλων περιοδικών από το 2000.

Έχει εμφανιστεί επίσης στα εξώφυλλα των ανδρικών περιοδικών Maxim, FHM, Stuff και Ralph, ενώ, έχει ποζάρει για την ιστοσελίδα του Playboy Plus».

Σε σχέση με την καριέρα της στην υποκριτική, η ίδια δήλωσε ότι είχε απορρίψει επίσης ρόλο στην ταινία Hangover και στην σειρά CSI, ενώ για το τραγούδι, υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Bardot αλλά για μια ακόμη φορά είχε αρνηθεί πρόταση να γίνει μέλος του ποπ συγκροτήματος Pussycat dolls, όταν αποχώρησε η βασική τραγουδίστρια Nicole Scherzinger.

 

newmoney.gr

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: