Το ΠΑΜΕ αποκτά λογαριασμό στο Twitter


Στην αναβάθμιση των social media προχωρά σύμφωνα με πληροφορίες το ΠΑΜΕ. Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο που σύμφωνα με τις αρχές του τάσσεται ενάντια στο κεφάλαιο, στον καπιταλισμό, τον μιλιταρισμό και την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποκτά επίσημο λογαριασμό στο Twitter προκειμένου να ενημερώνει ταχύτερα τα μέλη του συντονιστικού οργάνου για τις δράσεις και τις θέσεις του.

Παράλληλα, εκτός από το κανάλι που διατηρεί στο YouTube και τον λογαριασμό στο Flickr που δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί φωτογραφίες και βίντεο, θα εμπλουτίσει και το web radio με νέες εκπομπές και ευρύτερη ειδησεογραφική κάλυψη ακόμη και με εκπομπές για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ίδιο το ΠΑΜΕ, «τόσο ο νέος λογαριασμός στο Twitter όσο και οι μελλοντικές, άμεσες πρωτοβουλίες στον τομέα της ενημέρωσης και της επικοινωνίας, συμβάλλουν ενιαία στην προσπάθεια που κάνει το ΠΑΜΕ να μεταφέρει τη ζωντανή δράση των συνδικάτων, την ανάδειξη των προβλημάτων μέσα στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς, να αναδεικνύονται οι εργατικοί αγώνες, οι κλαδικές κινητοποιήσεις, οι αγώνες του εργαζόμενου λαού συνολικά. Να αναδεικνύονται οι θέσεις του ταξικού-συνδικαλιστικού κινήματος».

Πολιτική

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: