Το παιδί της δολοφονημένης Γεωργίας ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη τη μητέρα του

Συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από τον εντοπισμό του δολοφόνου της Γεωργίας Φιλοπούλου, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας.

Το άγριο έγκλημα εξελίσσεται σε γρίφο για γερούς λύτες, αφού ακόμη δεν έχει εντοπιστεί το στοιχείο εκείνο που θα δείξει το φως στο τουνελ της δολοφονίας της πολύτεκνης μητέρας.

Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου, ενώ από το ανακριτικό γραφείο έχουν περάσει δεκάδες άτομα από τον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο της 35χρονης και του συζύγου της.

Ο τελευταίος μάλιστα, που ανακρίθηκε ολόκληρη νύχτα, μετά τον εντοπισμό του πτώματος, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ προσπαθεί μαζί με την μητέρα του και την πεθερά του να στηρίξουν τα ανήλικα παιδιά, θύματα και αυτά του δολοφόνου.

Συγγενείς και φίλοι ξεσπούν και παρακαλούν όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι να μιλήσει στις αρχές, αφού μια εβδομάδα μετά το στυγερό έγκλημα ο δολοφόνος της Γεωργίας κυκλοφορεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τμήμα Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, που έχει αναλάβει την υπόθεση εξετάζει τα ευρήματα που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας ενώ σημαντικά στοιχεία περιμένουν και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του θύματος.

Άνθρωποι στο χωριό που βρίσκονται κοντά στις δυο γιαγιάδες που μεγαλώνουν τα τέσσερα παιδιά υποστηρίζουν πως αυτά αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα αφού καθημερινά ζητούν την αγκαλιά της μητέρας τους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός όπου ένα από τα παιδιά της οικογένειας ζήτησε σε γράμμα για τον Άγιο Βασίλη τη μητέρα του.

Την ίδια ώρα ο σύζυγος της Γεωργίας, που το προηγούμενο βράδυ της δολοφονίας της γυναίκας του είχε τσακωθεί άγρια μαζί της, σύμφωνα με όσα είπαν οι δυο γιαγιάδες, είναι συντετριμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές έχουν βάλει όλα τα στοιχεία που έχουν πάνω στο τραπέζι, αλλά λείπουν κάποια σημαντικά κομμάτια για να ολοκληρωθεί το πάζλ της δολοφονίας και ο άνθρωπος που πάτησε τη σκανδάλη να συλληφθεί.

protothema.gr

ellada

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: