Το outfit της Μαρίας Μπεκατώρου είναι ό,τι ακριβώς έψαχνες για το γραφείο

Το outfit της Μαρίας Μπεκατώρου είναι ό,τι ακριβώς έψαχνες για το γραφείο

Η παρουσιάστρια δημιούργησε τον πιο απλό αλλά glamorous συνδυασμό.

Το glam είναι κάτι που σε όλες αρέσει λίγο ή πολύ. Όταν βγαίνεις από το σπίτι σου, θέλεις να αισθάνεσαι ωραία με τον εαυτό σου και αυτό έχει να κάνει τόσο με το εσωτερικό κομμάτι όσο και με το εξωτερικό. Αν και το πρώτο απαιτεί λίγη περισσότερη προσπάθεια, στο δεύτερο μπορείς να επέμβεις χρησιμοποιώντας πιο απλές μεθόδους. Το outfit που θα επιλέξεις την εκάστοτε ημέρα επηρεάζεται σαφώς από τη διάθεση που έχεις αλλά και από την εικόνα που θες να παρουσιάσεις. Και, όταν αυτή σχετίζεται με το γραφείο, επενδύεις σε κάτι που αποπνέει δυναμισμό, χωρίς να στερείται της θηλυκότητας που σε χαρακτηρίζει.

Η Μαρία Μπεκατώρου πολλές φορές έχει δώσει έμπνευση με τα look που επιλέγει για τις εκπομπές της. Αυτό, μάλιστα, που αποτελεί το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι η παρουσιάστρια ποτέ δεν επιλέγει items που δε θα μπορούσε να φορέσει η μέση γυναίκα με τον κατάλληλο συνδυασμό. Είναι ρούχα με στυλ, που αγκαλιάζουν το σώμα της και δίνουν την αίσθηση της άνεσης που χρειάζεται μία γυναίκα, ειδικά όταν βρίσκεται σε επαγγελματικό περιβάλλον και οι ρυθμοί είναι ούτως ή άλλως τεταμένοι.

Για όλα τα παραπάνω είναι που μας κέρδισε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της Μπεκατώρου:

Η παρουσιάστρια του Still Standing επέλεξε να συνδυάσει ένα εφαρμοστό δερμάτινο παντελόνι με ένα λευκό T-Shirt με βάτες και ένα ζευγάρι κομψά πέδιλα, δημιουργώντας το απόλυτο black n’ white look με τη διαχρονική αξία που το χαρακτηρίζει. Ακριβώς επειδή τα χέρια της ήταν εντελώς ακάλυπτα, ολοκλήρωσε το look με έντονα βραχιόλια και δαχτυλίδια.

 Οι καλύτερες εμφανίσεις της Emily Ratajkowski μέχρι και σήμερα

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες εμφανίσεις της.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: