Το outfit της Kate Middleton μπορεί να είναι το επόμενο office look σου

Διάβασε ακόμα:

Έτσι, λοιπόν, με τα χρόνια κατάφερε να επηρεάζει έμπρακτα με το στιλ της κι αυτό γιατί πολλά από τα ρούχα της δεν ήταν απλησίαστα χρηματικά. Ωστόσο, ακόμα και τις φορές που το outfit της είναι over-budget για το ευρύ κοινό, η Kate δίνει πρακτικά styling tips που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα. Σε πρόσφατη εμφάνισή της φόρεσε ένα μεσάτο καρό σακάκι με ένα λευκό, λεπτό πουλόβερ και ολοκλήρωσε με ένα magenta παντελόνι.

Yui Mok/Pool via AP

Χωρίς να έχει κάνει κάποιον σπουδαίο συνδυασμό, η Kate σου δίνει ένα μικρό tip για να κάνεις λίγο πιο ενδιαφέρον το αυστηρό outfit του γραφείου. Πρόσθεσε στα μαύρα και γκρι παντελόνια σου μερικά με χρώμα και ανανέωσε με μία κίνηση το outfit του γραφείου. Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σχεδόν καθόλου αξεσουάρ θα αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου στιλιστικά.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool

Ακόμα μία φορά που η Kate επιλέγει χρώμα στο παντελόνι και κάνει ένα κομψό color combo με ένα dark magenta top. Κι αυτό το outfit μπορεί κάλλιστα να μπει στη λίστα για τα επόμενα office looks σου. Συνδύασέ το με ένα μακρύ σακάκι σε ίσια γραμμή ή απλά φόρεσε τη ζεστή ζακέτα σου και βάλε μία ζώνη ψηλά στη μέση σου. Έτοιμη!

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: