Tο ωραιότερο φόρεμα για το ρεβεγιόν είναι βελούδινο και κοστίζει κάτω από 40 ευρώ

Έχετε βρει τι θα φορέσετε στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν; Σίγουρα θέλετε να είστε εντυπωσιακή, ό,τι και αν έχετε κανονίσει και φυσικά γι’ αυτόν τον σκοπό δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα, μιας και στην αγορά υπάρχουν αμέτρητες οικονομικές επιλογές που μπορούν να σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Το βελούδο είναι έντονη τάση για φέτος, το έχουμε αναφέρει πολλές φορές και σας έχουμε προτείνει πάρα πολλά βελούδινα κομμάτια για τις βραδινές σας εμφανίσεις και όχι μόνο. Έτσι βρήκαμε ακόμα ένα φόρεμα, φτιαγμένο από μαύρο βελούδο, το οποίο θα μπορούσατε κάλλιστα να φορέσετε στο ρεβεγιόν. Είναι πολύ κομψό και ιδιαίτερα αν συνδυαστεί με ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι statement κρεμαστά σκουλαρίκια, αλλά και τα κατάλληλα παπούτσια, μπορεί να δημιουργήσει ένα σύνολο που σίγουρα θα κλέψει την παράσταση. Επιπλέον είναι κρουαζέ, που σημαίνει ότι ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο ενώ ακόμα και όταν οι γιορτές περάσουν, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα τζιν παντελόνι για πιο απλές εμφανίσεις.

Το εν λόγω φόρεμα λοιπόν είναι Mango, κοστίζει 35.99, και μπορείτε να το βρείτε , αλλά και στα καταστήματα της εταιρείας.

Πηγή:

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: