Το όνειρο  μπορεί ακόμη και να …νοικιασθεί

Πολυτελή αυτοκίνητα προς …ενοικίαση για εκλεκτούς πελάτες. Υπάρχουν σήμερα τόσο καλά αυτοκίνητα που δυστυχώς ελάχιστοι μπορούν να τα αγοράσουν. Θα το έχετε καταλάβει και εσείς άλλωστε. Δεν βλέπετε συχνά, όπως συμβαίνει στην Αμερική, την Κίνα η  τη Σαουδική Αραβία , να κυκλοφορεί δίπλα σας μια Bentley. Η ακόμη ένα Audi R8.

Η ελληνική εταιρία Kosmocar  που αντιπροσωπεύει στη χώρα μας τα αυτοκίνητα  της  Audi η της Bentley φέρνει για λίγους και κατόπιν παραγγελίας συγκεκριμένα πολυτελή αυτοκίνητα που οι τιμές τους ξεκινούν από 80.000 ευρώ  και φθάνουν μέχρι τις 300.000 ευρώ.

Σκέφθηκαν λοιπόν ότι κάποιοι που έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν  αλλά δεν θέλουν ταυτόχρονα και να τα «παντρευτούν» , δεν θα έλεγχαν όχι αν τα έκαναν δικά τους για λίγες ώρες, λίγες ημέρες η ακόμη και για μερικές εβδομάδες.

Λογικά το σκέφθηκαν. Γιατί ξέρετε ότι εύκολα  κάποιος εφοπλιστής μπορεί να διαθέσει 100.000 και 200.000 για να αγοράσει ένα καλό αυτοκίνητο. Το θέμα όμως είναι αν το βαρεθεί που θα βρεθεί αγοραστής για να διαθέσει όχι μόνο το τεράστιο ποσόν της αγοράς αλλά και τους φόρους Πολυτελείας του ΣΥΡΙΖΑ. Άσε που το φθηνότερο ετήσιο σέρβις μιας Bentley είναι πάνω κάτω 12.000 ευρώ. Σαν να λέμε ένα σέρβις κοστίζει ότι ένα αυτοκίνητο μικρομεσαίας κατηγορίας.

Τώρα η Kosmocar δημιούργησε την εταιρία Luxury Hire που έχει μόνο πανάκριβα αυτοκίνητα για πελάτες κάποιας επιφάνειας που δεν θα έλεγαν «ΟΧΙ» στην εμπειρία οδήγησης μιας Bentley. Στόχος της Luxury Hire είναι να προσφέρει μία σπάνια εμπειρία και ένα σύνολο μοναδικών παροχών, ειδικά για όσους μπορούν να εκτιμήσουν και θέλουν να απολαύσουν την οδήγηση στο τιμόνι ενός πολυτελούς μοντέλου. Αρκεί να έχουν και τα απαραίτητα χρήματα. Γιατί  δεν μπορείς να θέλεις να πουλήσεις «μουρίτσα» αν δεν έχεις και το ανάλογο πορτοφόλι.

Όποιος θέλει λοιπόν να έχει για κάποιο περιορισμένο  χρονικό διάστημα αυτοκίνητο όπως   Q7, Q5, A8, A7, A5 Cabrio, TT Roadster ή το αυτοκίνητο υπερ-επιδόσεων R8, ή μιας Bentley Bentayga ή Continental τότε ας απευθυνθεί στην  Luxury Hire που φροντίζει την παραμικρή λεπτομέρεια σε κάθε μοντέλο που διαθέτει. Φυσικά η εταιρία θα παραδώσει σε σημείο που επιθυμεί ο πελάτης το αυτοκίνητο που θα επιλέξει.  Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα όποιος θέλει να κάνει μια βόλτα μέχρι  την Bentley Athens στο Νέο Ψυχικό και να παραλάβει μόνος του το αυτοκίνητο. Είναι ένας διακριτικά πολυτελής χώρος, για  πελάτες που δεν επιθυμούν την έκθεσή τους σε αδιάκριτα μάτια όταν επιλέγουν αυτοκίνητο. Είναι ένας χώρος, που θυμίζει περισσότερο κοσμηματοπωλείο παρά έκθεση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το όνειρο  μπορεί ακόμη και να …νοικιασθεί

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: