To ολοκέντητο με κρύσταλλα Swarovski σακάκι της Beyoncé. Τόσο glam ούτε ο Φλωρινιώτης

Δες ακόμη:

Η σταρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί του event φορώντας ένα Alexander McQueen σύνολο το οποίο μας έβγαζε κάτι από τη δεκαετία του ’20, το ίδιο και το hairlook της το οποίο είχε ξεκάθαρα vibes από τη μόδα της δεκαετίας. Όπως σου είπα όμως, ήταν το «out of this world» σακάκι της όμως που μας έκανε πραγματικά εντύπωση.

Jordan Strauss/Invision/AP

Το ασημί σακάκι της ήταν κεντημένο με κρύσταλλα Swarovski και διάφορα άλλα στολίδια, από αλυσίδες μέχρι και πετράδια, προσδίδοντας μια μεγαλοπρέπεια στην ήδη over-the-top εμφάνισή της.

Διάβασε ακόμη:
 

Chris Pizzello/Invision/AP

Το εκπληκτικό σακάκι συνόδευσε με μια ημιδιάφανη μαύρη φούστα η οποία είχε κι αυτή λεπτομέρειες από κρύσταλλα και που ταίριαξε φανταστικά με το statement πανωφόρι της. Η σιλουέτα «κλεψύδρα» του ρούχου ήταν η τέλεια λεπτομέρεια στο look της Beyoncé, η οποία ανέδειξε άψογα τις καμπύλες της. Τη μαξιμαλιστική διάθεση του συνόλου της, εξέφρασε με τα επίσης statement αξεσουάρ της, όπως το εκπληκτικό μακρύ κολιέ, σκουλαρίκια κρίκους και τη clutch τσάντα η οποία είχε το ίδιο μοτίβο με το σακάκι.

Jordan Strauss/Invision/AP

Εντύπωση μας έκαναν φυσικά και τα cornrows aka κοτσιδάκια της Bey τα οποία ήταν η τέλεια εκπροσώπηση της πολιτιστικής της κληρονομιάς αλλά και των ’20s, της δεκαετίας από την οποία εμπνεύστηκε για το look της.

Chris Pizzello/Invision/AP

Το highlight στην εμφάνιση της σταρ στο κόκκινο χαλί ήταν η κόρη της Blue Ivy η οποία φορούσε παρόμοιο look με της μητέρας της.

Ακόμη:

Φορώντας κι αυτή ένα σακάκι -σε μαύρο χρώμα- και την ίδια μαύρη φούστα (με κολάν από μέσα για ένα πιο kid friendly look), μάνα και κόρη ήταν αξιολάτρευτες. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε τα buns της Blue Ivy τα οποία στόλισε με δυο ασημένια headbands.

Η Beyoncé πρωταγωνιστεί στο remake της ταινίας της Disney «The Lion King» όπου ενσαρκώνει τον χαρακτήρα της Nala, την παιδική φίλη του Simba τον οποίο υποδύεται ο Donald Glover. Η ταινία είναι ένα φωτορεαλιστικό (η εικόνα είναι animation ενώ προσπαθεί να δείχνει ρεαλιστική) animation το οποίο έχει σκηνοθετήσει ο Jon Favreau.

Κεντρική φωτογραφία:Jordan Strauss/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: