Το νυφικό της πριγκίπισσας Ευγενίας το διάλεξε σίγουρα η βασίλισσα Ελισάβετ

Πέραν όλων όμως, μιλώντας για , δεν μπορούμε παρά να εστιάσουμε στη νύφη και φυσικά στην επιλογή του φορέματος. Η πριγκίπισσα Ευγενία λοιπόν, ήταν μία πολύ γλυκιά και αριστοκρατική νύφη που σαφέστατα είχε την απόλυτη έγκριση, τουλάχιστον στιλιστικά, της βασίλισσας. Το της που σχεδίασε ο Peter Pilotto και Christopher De Vos ήταν αυτό που φαντάζεσαι ότι θα ενέκρινε η βασίλισσα Ελισάβετ. Τόσο το σχέδιο, όσο το ύφασμα αλλά και η εφαρμογή το έκαναν να μοιάζει με ένα φόρεμα που θα μπορούσες εύκολα να δεις σε μία αντίστοιχη περίσταση αρκετές δεκαετίες πριν.

Jonathan Brady, Pool via AP

Ό,τι σημειώνεται στο ενδυματολογικό πρωτόκολλο του παλατιού, που τόσο θαρραλέα έσπασε η Meghan Marke στον δικό της γάμο, υπήρχαν στην νυφική εμφάνιση της πριγκίπισσας Ευγενίας.

Owen Humphreys, Pool via AP

Πολύ μακριά μανίκια, διακριτικότατο άνοιγμα στο ντεκολτέ και κέντημα σε όλο το νυφικό που και ουρά είχε και από βαρύ ύφασμα ήταν. Ακόμα και η ανθοδέσμη ήταν πολύ κοντά σε αυτό που γενικά προτιμούν οι νύφες σε τέτοιους γάμους. Ίσως οι δύο τούφες που ξέφευγαν από τα πιασμένα και στολισμένα με τιάρα μαλλιά της ήταν η μικρή της παρασπονδία, αλλά δεν νομίζω να είχε παράπονο κανείς.

Jonathan Brady, Pool via AP

Άσχετα με τα πρωτόκολλα και την βασιλική αισθητική, η πριγκίπισσα Ευγενία είχε όλη τη γλύκα μιας νύφης, αλλά η εμφάνισή της συνολικά θα μπορούσε σαφώς να είναι πολύ καλύτερη αισθητικά. Προφανώς, το ύφασμα θα είναι προσεγμένο, αφού το επιμελήθηκε ο Peter Pilotto, γνωστός για την εξειδίκευσή του στο textile, αλλά δεν είχε το σωστό fitting πάνω της. Δεν φαίνεται να της είναι μεγάλο ή αν απλά δεν την κολακεύει.

Steve Parsons, Pool via AP

Πάντως, το χαμόγελό της είναι αυτό που σε κερδίζει σε κάθε φωτογραφία και τελικά αυτό έχει σημασία.

Κεντρική φωτογραφία: Steve Parsons, Pool via AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: